28/11/2023 - 13:58
Més

  José Rafael Pascual Vilaplana dirigeix la Simfònica d’Ontinyent al Teatre Echegaray

  Altres notícies

  El reconegut compositor, director i professor, José Rafael Pascual Vilaplana, dirigirà aquest divendres i dissabte a l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, resident al Teatre Echegaray gràcies a l’acord entre l’Ajuntament i l’acadèmia Ad Libitum. Al concert, que tindrà lloc en doble sessió (divendres a les 22:30 h. i dissabte a les 19:30 h.), Pascual Vilaplana, director artístic de la Banda Municipal de Bilbao i director de l’Orquestra de Vents Filharmonia, dirigirà en primer lloc la interpretació de “El amor brujo” de Manuel de Falla, i posteriorment la 5ª Simfonia de Chaickovski, una de les obres clau del romanticisme.

  L’orquestra estarà acompanyada per la cantaora Isabel Julbe, formada en disciplines artístiques com ara la dansa clàssica, el flamenc, el cant o la interpretació, que al llarg de la seua dilatada carrera ha fusionat el flamenc amb jazz, pop, música clàssica, contemporània i dels Balcans amb diferents formacions. A més a més, es comptarà amb el reforç d’alumnes i professors, procedents de tota Espanya i inclús de l’estranger, que paral·lelament estaran participant al curs d’Alt Rendiment organitzat per Ad Libitum. Les localitats estan a la venda a caixaontinyent.es i a Ad Libitum, amb un preu de 13€ i en el cas de la Butaca Jove de 7€.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava la importància que el projecte te per a la regidoria de cultura per la seua doble vessant, ja que “ens permet gaudir a un preu assequible de música de qualitat que en condicions normals hauríem de veure a València, al temps que invertim en formació per als músics d’Ontinyent, de la Vall d’Albaida i de tota la Comunitat Valenciana”.  Cal recordar que gràcies al suport econòmic de Caixa Ontinyent, de l’Ajuntament d’Ontinyent així com dels esponsors i dels assistents a cada concert, per al 2016 l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent atorga beques per als seus 64 músics.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent fa una multitudinària crida en el 25-N a “no fer ni un pas enrere” contra la violència de gènere

  L’acte organitzat a la plaça Major per la regidoria d’Igualtat a través del Consell de les Dones recorda els noms de les 51 dones assassinades enguany a Espanya per les seues parelles o exparelles
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -