Ontinyent amplia la programació de festes amb un nou festival de música electrònica i un espectacle infantil

0

Més i millors activitats per a totes les edats per fer d’Ontinyent un major pol d’atracció durant les festes. Aquest és l’objectiu amb el qual l’Ajuntament impulsa una programació complementària a la de la “Setmana Gran” de Moros i Cristians, i que presenta com a principals novetats el I Festival de Música Electrònica “Vila Music Festival” (al que participarà el grup autor de la música triada per la NBA per a promocionar els playoffs de 2013) així com l’espectacle infantil “Pequelandia”, a més d’augmentar el nivell de la vetllada per als majors amb el musical “La Vuelta al Mundo”.

En la presentació de les activitats, L’Alcalde d’Ontinyent i Regidor de Festes, Jorge Rodríguez recordava que l’any passat, amb els concerts d’Alejandro Sanz i Melendi “vam aconseguir afegir 20.000 persones a les que acudeixen als actes tradicionals que organitza la Societat de Festers, els quals volem potenciar i complementar, alhora que seguim avançant en la capitalitat amable per la que hem estat treballant des del primer dia”.

Enguany es comptarà amb una de les gires més importants a tot l’estat amb el concert de la cantant Malú el 20 d’agost a l’Estadi El Clariano, per a la promoció del qual s’està comptant amb el recolzament dels més de 100 comerços i establiments que participaren a la campanya “Consumeix Ontinyent”, que entre el 31 de juliol i el 4 d’agost repartiran butlletes per a un nou sorteig de 40 entrades que s’afegeix als organitzats per les associacions SOC i Comerç In. Jorge Rodríguez agraïa la implicació dels comerciants i destacava la varietat d’una programació “amb la que tractem que durant els dies de la Setmana Gran hi haja oferta lúdica a la ciutat per a tot tipus de públic”, destacava.

Des de l’organització del “Vila Music Festival”, que tindrà lloc el 23 d’agost a l’esplanada de Tortosa i Delgado, Fernando Esteve explicava que és tracta del primer festival de música electrònica a les comarques d’interior valencianes, ja que els festivals d’aquest tipus sempre es fan en les zones costaneres.  El Festival, que naix amb la intenció de crèixer, començarà amb un cartell que combinarà música electro, indie i freestyle, i que comptarà com a principal atractiu amb el col·lectiu Kostrok, que va ser triat per la NBA per al seu videoclip promocional dels Playoffs de 2013. Junt a ells arribarà també a Ontinyent “Ley DJ” qui a la seua trajectòria ha compartit cabina amb  Fangoria i Mario Vaquerizo; o amb el deejay Mr. West, resident a la coneguda discoteca La3 de València.

Junt a ells tindran ocasió de compartir cartell deejays locals com Calaiaia Show o Juan Luna, que podran fer ús del desplegament tècnic que inclourà equips amb més de 40.000 wats de so, efectes lumínics i pantalles LED. Fernando Esteve avançava que el festival serà presentat oficialment el dia 16 d’agost a la Plaça de la Concepció, i destacava que la iniciativa servirà per crear en eixes dates al voltant de 80 llocs de treball directes. Les entrades tindran un cost en taquilla de 10 euros i anticipada de 8 euros, podent ampliar-se la informació al Facebook del festival (facebook.com/vilamusicfestival)

Des de la productora Eventime, Mario Sanchis explicava acte seguit altra de les novetats: dimecres dia 20 a les 19:00 hores a la Glorieta els més menuts comptaran per primera volta amb un espectacle propi, “Pequelandia”, amb personatges televisius com Pocoyo, Bob Esponja o Buzz Lightgear, reunits en un format musical on els xiquets podran fer-se fotos amb els personatges. El mateix dimecres a les 23:00 hores arribarà “La Vuelta al Mundo”, un espectacle musical amb el que es reforça la vetllada per als majors a la Glorieta, un espectacle al que participen 30 persones entre acròbates, dansadors de capoeira, ballarins professionals, músics i actors, “tot acompanyat d’una escenografia molt colorista que estem convençuts que serà un èxit”, destacava Sanchis.

L’alcalde recordava que a tot açò s’afegeixen les actuacions també a la Glorieta de les orquestres Mónaco, Tequila i Montecarlo; que l’Assemblea de Joves Meruts organitzarà el 19 d’agost als camps de la Puríssima el VIII Meruts Festival amb grups com Auxili, Gàtaca o La Gossa Sorda entre d’altres; i  es comptarà amb una nova edició del Mercat Medieval en la que s’està treballant des de la Regidoria de Festes. L’Ajuntament, a més, se suma al 50é aniversari de la marxa mora “Chimo”, de José Mª Ferrero Pastor amb un espectacle piromusical al Parc d’Ausias March dissabte de festes, i s’està treballant per donar ampla cobertura televisiva a l’acte de l’Entrada de Moros i Cristians, compensant així la pèrdua de difusió patida per la desaparició de Canal 9.

Publicitat