728x90px covid-aj-onti-01
Seu de la Societat de Festers d'Ontinyent - Novembre de 2018

Festers adquireix una planta baixa per utilitzar-la de magatzem

La Societat de Festers ha adquirit una planta baixa per poder alliberar l’edifici principal (on s’ubica el Museu Fester i les oficines d’administració) i utilitzar-lo de magatzem. El local es troba en el carrer Arquebisbe Segrià, número 30, enfront de la Societat de Festers.

És tracta d’una planta baixa de nova construcció (any 2000) que compta amb 148 metres quadrats. És un local diàfan i ha estat recentment adquirit amb la única finalitat d’utilitzar-lo de magatzem. Esta adquisició s’ha dut a terme després que s’aprovara amb l’unanimitat dels socis presents durant l’Assemblea General Extraordinària convocada el diumenge 24 de novembre, a tal efecte, segons com ho especifiquen els Estatuts.

Vicent Pla, president de la Societat de Festers: “Pensem que amb esta adquisició ampliem el immobilitzat de la Societat de Festers amb un element que crec imprescindible i necessari per a una associació tan gran com la nostra, que s’encarrega d’organitzar les festes de major repercussió i visibilitat d’Ontinyent. Sempre hem tingut la mancança de les limitacions d’un magatzem. Actualment contem amb un xicotet magatzem en la quarta plaça de l’edifici principal de Societat de Festers, però per desgràcia no hi cabem elements voluminosos. Sempre hem hagut de tirar de la bona voluntat d’altres festers que ens han deixat amablement alguns dels seus immobles personals per utilitzar-los de magatzems. Ara podrem ocupar este nou espai amb total tranquil·litat”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El primer concert del Mig Any fester, estrena 4 peces musicals

Samarcanda, Saó, Fidelis Abdala, i Assumpta son les 4 peces musicals que s'han estrenat en el primer concert del Mig Any fester d'Ontinyent del 2020