16/06/2024 - 17:29
Més

  El castell de focs artificials de Festes es dispararà de forma digital

  Altres notícies

  El castell de focs artificials de Festes d’Ontinyent es dispararà de forma digital i destacarà pel seu colorit i varietat. Són alguns dels aspectes destacats de l’espectacle oferit per l’Ajuntament i que tindrà lloc a les 2 de la matinada de dissabte 26 a diumenge 27 d’agost amb disparada des del recinte firal, després de la processó de la Baixada del Crist.

  Des de l’empresa que durà a terme el castell, Pirotècnia Aitana de Bèlgida, s’ha explicat que aquest espectacle pirotècnic tindrà un principi i final disparat per ordenador, de forma digitalitzada, per a un major control del ritme. A més a més “comptarà amb conjunts diferenciats, amb formes molt variades, des d’una dàlia multicolor, carcases d’aspa, fugaços, crisantems i palmeres de kamuro tradicionals, entre d’altres. El castell destacarà pel seu colorit, amb tota la gama de l’arc de Sant Martí, i el final serà especialment impactant, segons expliquen. La durada estimada és de quasi 10 minuts, durant els quals es dispararan al voltant de 100 kgs de pòlvora.

  Pirotecnia Aitana es una empresa de Bèlgida que des de 2010 es dedica al sector pirotècnic, sent considerada una de les pirotècnies de més capacitat d’Espanya. Ha participat en 2 concursos als quals va estat guardonada: el primer en 2017, a l’International Vuurwerk Festival de Scheveningen (Holanda), on va representar a Espanya, obtenint el primer premi dels 12 països participants; i en 2022 el “San Fermin de Plata” y el Primer Premi del Public al XXI COncurs Internacional de Focs Artificials d’Autor dels Sanfermins 2022.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -