12/06/2024 - 20:39
Més

  Agullent proposa una “Ruta de les Tapes” per als dies de festes de Moros i Cristians

  Altres notícies

  Un total de 6 establiments participaran aquest cap de setmana i al llarg de totes les Festes de Moros i Cristians d’Agullent en la “Ruta de les Tapes” 2014 promoguda per la regidoria de Turisme i Festes. Cadascun dels bars i restaurants integrats a la ruta oferirà al preu de 2€ tapa+beguda. A diferència d’edicions anteriors, que les tapes es centralitzaven en una carpa instal·lada al parc de la Font Jordana, en aquesta ocasió cada establiment participant oferirà els aperitius al seu mateix local.

  La “Ruta de les Tapes” s’activarà el divendres 25 per la vesprada i s’allargarà fins el dimarts 29 d’abril. L’horari per a poder gaudir de l’oferta de 2€ tapa+beguda serà de 12 a 14 hores i de 18 a 21 hores.  En tots els bars i restaurants integrats a la ruta s’oferirà a més la possibilitat d’emportar-se un got reutilitzable amb el lema “Agullent de festa 100%” per un 1€ addicional.

  Els establiments participants són:

  -bar-restaurant Font Jordana (ubicat al parc del mateix nom)

  -bar el Conde (c/Major)

  -bar la Plaça (plaça Major)

  -bar l’Arca (c/Vicent A. Espí)

  -cafeteria La Colonial (plaça d’Espanya)

  -restaurant el Molí Fariner (instal·larà carpa al parc de la Font)

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -