02/12/2023 - 15:35
Més

  “Majors Actius” oferirà aquest diumenge la representació de l’obra “Trastocats” al Teatre Echegaray

  Altres notícies

  “Majors Actius” el programa municipal de l’Ajuntament d’Ontinyent per a la promoció de l’envelliment actiu, oferirà aquest diumenge la representació de l’obra “Trastocats” al Teatre Echegaray. En concret, l’obra representada pel grup “Teatre per a Tots” baix la direcció de Juanfra Rubio tindrà lloc a partir de les 19:30 hores, amb entrada lliure fins completar aforament. El regidor de de Majors Actius i Promoció de l’Autonomia, José Rafael Sanchis, i el de Cultura, Àlex Borrell, coincidien en animar a les persones majors de la ciutat “a acudir al teatre aquest diumenge i gaudir d’una obra plena de bon humor i alegria”.

  Es tracta d’una de les activitats de la programació quadrimestral del programa, que al seu conjunt inclou des del passat mes de gener i finsal mes d’abril més d’una dotzena d’activitats culturals, esportives i viatges organitzats, de les que es pot tenir més informació i fer reserves al 674753038 en horari de 10:00 a 14:00 hores. Entre les properes activitats previstes hi ha una ruta botànica on s’explicaran les propietats medicinals de diferents plantes del terme 27 de març; així com desplaçaments en bus amb visites guiades a Xàtiva i Anna el 25 de març; i Oriola el 29 d’abril.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -