El tren de la Dipu esgota les places en el primer viatge a Ontinyent

0

200 persones arrivaran a Ontinyent aquest diumenge amb el tren turístic de la Diputació de València, gràcies a un treball de col·laboració amb l’ajuntament de la ciutat, i que ahir dimarts s’esgotaren les places disponibles.

El regidor de turisme i promoció econòmica ens ha explicat a TVdigitalOntinyent “Sabem ja que 200 turistes com a mínim els que vindran a visitar i conèixer la ciutat. Açò confirma que l’ajuntament està treballant en la direcció correcta. Des del principi de la legislatura estem treballant per potenciar l’activitat econòmica, i també per diversificar els sectors económics i potenciar el turisme”.

El tren que ix des de València, arribarà a Ontinyent al voltant de les 11h, i la visita guiada, realitzada per els guies oficials de la Comunitat Valenciana, els portaran a visitar el Palau de la Vila, on es troba l’exposició de Gegants i Cabets, així com el Museu Tèxtil Valencià. Posteriorment també visitaran l’església Santa Maria, el Museu Fester de Moros i Cristians, la sala dels embotits tradicionals de l’Associació d’Embotits on podran degustar i comprar productes tradicionals. Durant el dinar, es realitzarà una activitat de dinamització consistent en un pregoner i un home major d’Ontinyent que interactuen amb els turistes per tal que coneguen les tradicions d’Ontinyent.

Per altra banda, i coincidint amb el Tren de la Dipu, Ontinyent participa en la Fira de Turisme Interioritza’t, de la província de València, on l’ajuntament, per segona vegada, donarà a conèixer els atractius turístics de la ciutat. De la Vall d’Albaida acudeixen, a banda d’Ontinyent, la població de Bocairent i la Mancomunitat de municipis.

 

Publicitat