L’humor de “Tenors” obri la programació cultural de 2019 a Ontinyent

0

L’espectacle “Tenors” de la companyia Illuminati obrirà el la programació cultural que l’Ajuntament d’Ontinyent ha previst per al primer trimestre de 2019. La representació tindrà lloc el pròxim divendres 18 de gener al Teatre Echegaray a partir de les 22:00h. Les entrades es poden adquirir per avançat a la web de Caixa Ontinyent i una hora abans de l’inici de la funció amb un cost de 12€ (10€ amb descompte).

L’humor és la clau d’esta representació que vol retre homenatge a l’òpera i especialment als tenors Josep Carreras, Plácido Domingo i Luciano Pavarotti que van cantar com a grup vocal entre finals de 1990 i primers anys del XXI. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania a gaudir d’esta primera obra de l’any perquè “els protagonistes els faran riure a través de situacions absurdes a la vegada que s’emocionaran escoltant melodies conegudes”, manifestava.

Entre sarsueles, boleros i fins i tot èxits de Broadway es desenvoluparà l’espectacle amb una posada en escena sòbria i elegant on la música i l’humor seran l’essència. La programació cultural continuarà el pròxim diumenge 20 de gener amb l’espectacle “Descobrint l’illa del tresor”. Els més menuts de la família que s’acosten a la Sala Gomis viuran grans aventures de la mà dels personatges de la representació.