L’espectacle músic-teatral “Degenérate Mucho. Un espectáculo que sacudirá tu identidad” tancarà aquest dimecres la II Escola Feminista d’Ontinyent posada en marxa per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament. Es tracta d’un show d’humor feminista a càrrec de “Las XL”, Marta Sitjà i Nia Cortíjo, que posen en escena una representació en to de comèdia i amb música en directe on volen fer partícep al públic d’una deconstrucció crítica dels valors tradicionals asignats a les persones segons el seu sexe. Al llarg de la seua trajectòria, “Las XL” han participat des de 2013 en escenaris d’Espanya, Colòmbia, Estats Units i Mèxic, i aparegut en programes de televisió com “Late Motiv” amb Andreu Buenafuente.

La regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, explicava que “el plantejament de la II Escola Feminista ha estat qüestionar la imatge estereotipada que la societat tradicionalment ha tingut de la dona. Hem tingut diverses ponències que han aprofundit en aquesta qüestió des de diversos punts de vista, i ara volem fer-ho també des de de la perspectiva de l’humor, la música i la cultura, que també poden ajudar-nos en aquest objectiu”, manifestava.

La representació de “Degenérate Mucho” tindrà lloc aquest dimecres dia 20 d’octubre a les 19:00 hores al Teatre Echegaray, i tot i que l’entrada és gratuïta, per limitacions d’aforament i pressa de mesures de seguretat és necessari accedir prèvia inscripció al correu electrònic igualtat@ontinyent.es