Xavier Mollà presenta el seu llibre El Clatell de la Princesa

L’acte inclourà música de violoncel i la projecció d’un audiovisual

La Sala Gomis d’Ontinyent acollirà demà dijous la presentació del llibre d’artista “El Clatell de la Princesa”, obra del fotògraf ontinyentí Xavier Mollà i Revert. L’acte, que contarà amb la presència de l’autor, estarà presentat per Rafael Poveda, i inclourà l’actuació del violoncel·lista francès afincat a València Matthieu Saglio, qui interpretarà algunes de les seues composicions. Al temps, Consol Rico llegirà alguns dels textos que estan inclosos al llibre escrits per Ximo Urenya, i `per acabar es passarà un xicotet audiovisual amb música de Matthieu en directe amb les imatges del llibre.

El llibre, segons el propi autor, neix a partir d’un treball audiovisual d’extrema sensibilitat on es ret homenatge a una de les parts més sensuals, pel meu gust, del cos femení: El coll i el clatell. Aquesta projecció es marida amb música de violoncel composta per Matthieu Saglio, ja que la música és la peça que realment faltava a la feina”.

Les imatges, en blanc i negre, tenen una certa trepidació “motivada per voler fugir de l’excessiva nitidesa que ofereixen les càmeres fotogràfiques, donant així un cert moviment que augmenta més la sensibilitat de les imatges”, segons Xavier Mollà. Després de l’audiovisual es va elaborar l’exposició fotogràfica, i després el llibre d’artista, una publicació, de 72 pàgines que conté 26 imatges originals i 7 textos escrits expressament per Ximo Urenya per a aquesta edició. L’edició està limitada a 33 exemplars més 2 proves d’artista, aquestes últimes fora de mercat.

La presentació del Llibre “El Clatell de la Princesa” tindrà lloc aquest demà dijous 29 de desembre, a les 20:00 hores a la Sala Gomis (Sala Multiusos) d’Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

«OntiFESTvirtual» torna a les xarxes amb música en directe des d’Ontinyent i La Vall

Les regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Ontinyent han organitzat per a aquest dissabte …