La gira comarcal del Teatre Escalante pasara per Ontinyent

La gira comarcal de l’Escalante viatjarà per les comarques valencianes amb l’obra de producció pròpia Pi, un espectacle de dansa escenificat per la companyia ‘Una altra Dansa, S.L.’. Les localitats que acolliran la gira comarcal són Burjassot i Paterna (Horta Nord) Tavernes de la Valldigna (la Safor), Ontinyent (la Vall d’Albaida), Requena (la plana Utiel-Requena), Alzira (Ribera Alta), Almussafes i Sueca (Ribera Baixa), la Pobla de Vallbona (Camp de Túria) i Aldaia (Horta Sud).

L’objectiu de la gira és “fer itinerants les nostres produccions”, ha explicat la diputada del Teatre Escalante, Glòria Tello, qui afig que “amb la gira comarcal acostem a les nostres comarques una proposta escènica per a públic familiar”.

Així, la Diputació organitza 10 representacions que tindran lloc durant el període comprés entre el 2 d’octubre i el 30 de desembre de 2020. Com explica el programador provisional del Teatre Escalante, Gabi Ochoa, amb la gira comarcal “es podrà gaudir de la riquesa visual de Pi, una obra que posa en valor allò que ens envolta”.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava com a “bona noticia per a l’àmbit cultural local haver estat inclosos en aquesta proposta escènica per a públic familiar, una proposta a la que no tots els municipis tenien accés, ja que calia complir amb una sèrie de requisits que nosaltres hem acomplit”, assenyalava. La selecció dels municipis ha estat resolta per la Diputació de València seguint uns criteris concrets per a l’adjudicació, que ha estat publicada esta setmana al Butlletí Oficial de la Província de València.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …