Agullent inicia el seu 3r cicle de monòlegs

0

Aquest divendres 24 de juliol s’enceta el III Cicle de Monòlegs d’Agullent amb l’espectacle “Riures en valencià” protagonitzat per les actrius Maria Zamora i Rocío Ladrón de Guevara. Serà a les 23h a la zona exterior del restaurant de la Font Jordana.

El III Cicle de Monòlegs, que s’havia d’haver celebrat en els mesos de març, abril i maig, està impulsat per l’ajuntament conjuntament amb establiments de restauració ubicats al nucli urbà d’Agullent. Per adaptar-se a la nova normalitat, les actuacions programades enlloc de realitzar-se a l’interior dels locals, tindran lloc enmig del carrer, a l’exterior de cada bar. Cada establiment serà l’encarregat de muntar una terrassa de taules i cadires des d’on es podrà seguir l’actuació en directe, mentre es fa una consumició.

La programació del III Cicle de Monòlegs d’Agullent està integrada per sis actuacions destinades a públic adult, que s’escalonaran entre juliol, agost i setembre. El cicle agullentí inclou noms tant coneguts televisivament com Pepa Cases, Carol Tomàs o Iris Lezcano. “Tots els monòlegs estan protagonitzats o copratoganitzats per actrius dones, doncs un dels objectius del cicle és donar visibilitat a les monologuistes, menys usuals als escenaris”, comenta Maria Mora, responsable de la regidoria d’Igualtat, que juntament amb la de Cultura, i els bars locals, impulsen el cicle. “Tot i que el cicle es va haver d’anul·lar a causa de la Covid-19, hem fet un esforç d’organització i econòmic per tornar-lo a programar, doncs pensem que és una xicoteta contribució a la dinamització de l’economia dels nostres establiments de restauració, que van ser un dels sectors més fortament afectats per l’aturada de l’activitat econòmica durant l’estat d’alarma”.

Maria Herrero, regidora de Cultura, ha agraït la implicació dels establiments col·laboradors en la reprogramació del cicle. “Tant ajuntament com establiments hem fet un esforç per adaptar-nos a les noves normatives, perquè el cicle puguera ser una realitat. Ha estat un esforç comú”.

Les actuacions incloses en el cicle són:

  • Divendres 24 juliol: “Riures en Valencià” amb Maria Zamora i Rocío Ladrón de Guevara / Exterior Restaurant Font Jordana / 23h
  • Divendres 31 de juliol: Monòleg amb Carol Tomàs/ Exterior Bar el Conde / 23h
  • Divendres 14 d’agost: “Amortajados” amb Mónica Zamora i Quique González / Replaça Bar Jubilats / 23h
  • Dijous 20 d’agost: Monòleg amb Pepa Cases / Exterior Bar la Plaça / 20h
  • Divendres 11 de setembre: “Monólegs i el què sorgisca” amb Iris Lezcano i Pablo de los Reyes / Immediacions Cafetera Mara / 20h
  • Divendres 18 de setembre: “Viva la Pepa” amb Pepi Labrador / Exterior Bar Casa Ricardo / 20h