16/06/2024 - 17:47
Més

  “La Colla” es prepara ja per al 7é concurs

  Altres notícies

  Durant els últims dos messos, el grup ontinyenti “Grup de Percussió i Dolçaines la Colla” ha estat assajant per participar a la primer certament Gran Colla de Dolçaines i Percussió Ciutat de Castalla, que ha estat organitzat per la colla local “El Sogall”.

  De nou el grup ontinyentí accepta el repte de la participatzió en un nou certamen i amb aquest ja van set el nombre de vegades que pujen a un escenari per a competir. El grup porta dos mesos assatjant a les intalacions de la Societat Unió Artistica Musical d’ Ontinyent que amablement els han cedit per tal de preparar aquest concurs.

  L’admisió del grup va ser mitjançant sorteig, doncs hi había un llimit de participatzió de sols tres grups, i se´n van presentar cuatre. Les altres colles participans són; El Grup de Percussió, Metall y Dolçaina Raval Jussá d´Albaida y El Grup de Xirimites i Tabaleters L´Aljub de Bocairent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -