12/06/2024 - 21:16
Més

  “El Gat amb Botes” dóna inici a un cicle de teatre familiar a Ontinyent

  Altres notícies

  Tal com avançarem fa unes setmanes des de TVdigitalOntinyent, el musical “El Gat amb Botes” serà la primera cita del cicle de teatre familiar que l’Ajuntament d’Ontinyent enceta dins de la seua programació cultural per als primers mesos de l’any. Diumenge dia 4 de febrer, a partir de les 18:00 hores, la Sala Gomis acollirà aquesta producció que té com a protagonista al conegut personatge de contes.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, remarcava com és d’important “transmetre la cultura del teatre i la música a les generacions més menudes, per això des de l’Ajuntament d’Ontinyent hem volgut que tinguen el seu espai i ‘El Gat amb Botes’ inicia un cicle de teatre familiar que continuarà amb ‘Amour’ (10 de febrer), ‘Kiti Kraft’ (4 de març) i ‘Moby Dick’ (15 d’abril)” declarava el regidor.

  En “El Gat amb Botes”, el públic assistent es veurà transportat al regne d’Olat, on tots són feliços i es complauen amb l’estima del rei i, la seua filla, la princesa Paula, però quan un dia el temible pirata Dragut irromp en la fortalesa segrestant al rei, tothom queda completament desconsolat. Prompte apareixerà el Gat amb Botes, un fantàstic personatge ple d’optimisme que ensenyarà a tots els veïns i veïnes d’Olat que amb un poc d’enginy i astúcia és possible fer front a qualsevol problema.

  Les entrades estan disponibles amb un preu de 6 euros, 5 amb descompte, a la web de Caixa Ontinyent, la Sala Gomis, el telèfon 96 291 05 16 i en la taquilla una hora abans de l’obra.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -