Nou estacionament per a festes amb 5.400m2 i 250 places

0

Una nova zona de pàrking de 5.400 m2 i capacitat per a 250 vehicles reforça ja l’ample dispositiu previst per l’Ajuntament d’Ontinyent per a facilitar l’estacionament durant la Setmana Gran de festes. L’espai, ubicat a l’esplanada de l’antiga fàbrica de Gutierrez Fité, es troba al Camí Vell de Xàtiva, accessible per tant des de la coneguda com a “carretera de València”, a menys de 400 metres lineals de la Plaça de la Concepció, on finalitza el recorregut de l’entrada de Moros i Cristians.

La coordinadora de Territori i 1ª tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Rebeca Torró, ha tingut paraules d’agraïment per a Juan Albinyana, propietari de l’esplanada “per cedir-nos un espai que va a ser molt útil per la seua gran capacitat, situació prop d’un dels accessos a la ciutat i del cor de l’entrada de Moros i Cristians, i on a més a més les millores que hem hagut de realitzar per adequar-lo han estat molt poc costoses”.

En aquest sentit, el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que “com que la majoria de l’espai ja estava pavimentat, sols hem hagut de tirar sahorres, estem pintant la senyalització horitzontal, i col·locarem també uns focus perquè estiga enllumenat”. A més a més, es col·locaran senyals per indicar als visitants com accedir a esta nova zona d’estacionament, que se suma a les més de 2400 places d’estacionament habilitades per al consistori de cara a estos dies, i que inclouen també un acord amb el Centre Comercial El Teler per a la utilització del pàrking d’estes instal·lacions adjacents també al recorregut de l’entrada.