L’Olleria celebra la Fira aquest cap de setmana

0

Prop d’un centenar de parades i més de 30 atraccions ompliran este cap de setmana els carrers de l’Olleria. Una Fira amb més de 400 anys d’història que s’inaugurarà oficialment el divendres 22 a les 20:30 amb una cercavila des de la Plaça de Loreto fins al recinte de la Fira i en el que participarà el grup de danses el Revol, el Ball dels locos i la Colla la Morralla, a més de l’AEM “La Nova” de l’Olleria.

Divendres els actes continuaran a les 23:30h. amb l’actuació de Sènior i el Cor Brutal i de Sigarrito al Teatre Goya.

“Des de l’Ajuntament i amb col·laboració de diferents entitats i associacions hem preparat un programa d’activitats variat perquè puguen gaudir de la Fira tant menuts com majors, a més clar està, de poder comprar quantitat de productes, i pujar a les atraccions més divertides”, afirma Julià Engo, Alcalde de l’Olleria.

La jornada de dissabte començarà a les 9 del matí amb la XVIII Volta cicloturista que eixirà de l’Olleria i recorrerà els municipis d’Alfarrasí, Benissuera, Sempere, Guadassèquies i Benigànim. De vesprada, a les 19h. s’inaugurarà al Teatre Goya l’exposició “25 anys del Túnel de l’Olleria” amb fotos cedides per a l’ocasió per Juanjo Blanco García i material de Eusebio Deandres i Jaime Sanz. A la mitjanit, actuació de l’orquestra La Pato al Parc Pare Ferreres.

Diumenge a les 10h. començarà la jornada amb la XXII Volta de motos clàssiques de la Vall d’Albaida. A les 11:30 i per a tot el públic familiar, espectacle musical de Trobadorets a la Plaça Loreto. I a les 12h. seran els cavalls els protagonistes de l’espectacle eqüestre en el solar que hi ha a l’encreuament entre el c/ Juan XXIII i el Camí Caputxins. I ja al migdia, al carrer Ausiàs March, es celebrarà per als més menuts una globotà.

Un cap de setmana perfecte per vindre a l’Olleria, “volem convidar a tots els veïns de la Vall d’Albaida, així com d’altres comarques perquè vinguen a gaudir d’esta fira que celebrem per privilegi reial des de 1687”, conclou Engo.

Font: Ajuntament de L’Olleria