11/08/2022 - 17:03
IniciCulturaFestes i tradicionsUn espectacle dedicat a "Eurovisión" i Menestrils per complementar les festes de...

Un espectacle dedicat a “Eurovisión” i Menestrils per complementar les festes de la Puríssima

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de les regidories de Fira i Festes i de Cultura, ha organitzat dues activitats musicals per complementar la programació de les festes patronals en honor a la Puríssima Concepció que organitza la Junta de Festes de la Puríssima.

Així, la regidoria de Fira i Festes organitza la realització de l’espectacle “Somos Eurovisión”, que arriba de la mà de Montecarlo Producciones, SL, i que tindrà lloc dilluns 6 de desembre des de les 22:00 hores al Teatre Echegaray. Aquest espectacle farà un viatge per la història del festival, on 5 cantants-actors i actrius interpretaran algunes de les cançons més conegudes des dels anys 50 fins a hui, al temps que un mestre de cerimònies repassarà en to d’humor diverses anècdotes i curiositats sobre Eurovisión, així com detalls que passen desapercebuts. Les entrades per a l’espectacle es poden adquirir ja a la web de Caixa Ontinyent, al preu de 8 euros en venda anticipada.

Abans, diumenge 5 de desembre, des de les 22:00 hores, tindrà lloc un concert del grup de música antiga ontinyentí “Menestrils”, a l’Esglèsia de Santa Maria, amb entrada gratuïta i aforament limitat. En aquest cas, coincidint amb el VIII Centenari del naixement d’Alfons X, el grup Menestrils vol rendir homenatge al Rei Savi mitjançant la presentació del programa “Rei de les 3 Cultures”, en què es barrejaven influències cristianes, musulmanes i jueves. Esta actuació tindrà lloc 25 anys després de la seua primera posada en escena a Ontinyent per part del veterà grup, en l’any 1996.

Tant la regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, com el regidor de Cultura, Àlex Borrell, animaven a la ciutadania “a aprofitar estos dies festius que tenim per davant també per gaudir de la música i la cultura, en dues actuacions a les que es vetllarà pel compliment de totes les mesures de seguretat anticovid establertes per les autoritats sanitàries”, destacaven.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents