La fira d’Ontinyent per “Privilegi Reial”

Durant els pròxims dies Ontinyent torna a viure la seua tradicional Fira, la qual supera ja els seu 600 aniversari des de que fou declarada com a privilegi reial.

Des del 18 al 22 de novembre, s’ha preparat una programació completa amb activitats d’oci, gastronomia, festa, i comerç.

Inaguració de la Fira de novembre Ontinyent 2021

El dijous 18 de novembre a les 19:00 hores des de l’estacionament de la Sala Gomis, es farà una representació històrica amb la col·laboració del Cronista Oficial de la ciutat, Alfred Bernabeu i la coordinació de l’actor Rafa Miragall, vinculada al moment de la concessió a la ciutat del privilegi reial per organitzar la Fira. La representació donarà pas a l’actuació de La Trocamba Matanusca i una cercavila pel recinte firal i els voltants.

Fira d’atraccions d’Ontinyent

Es comptarà amb més d’una trentena d’atraccions mecàniques, de les que almenys 14 seran específiques per als xiquets i xiquetes i més de 50 paradetes que inclouran casetes de tir i xurreries, entre d’altres.

Preus reduïts per a l’alumnat que participe en les visites escolars del matí de dijous 18, així com per a totes i tots els visitants que acudisquen en el cap de setmana posterior al de Fira, al qual les atraccions romandran al recinte.

Especial Fira d’Ontinyent sense soroll

La fira funcionarà sense música, sirenes ni llums el diumenge i dilluns d’11:00 a 14:00 hores. Es tracta d’afavorir la inclusió dels i les infants i persones grans que tenen hipersensibilitat auditiva i sensorial i amb trastorns de l’espectre autista (TEA).

La franja horària mira de facilitar que aquelles persones, i especialment infants, que no acudien a la fira perquè els resultaven molests els sorolls, puguen accedir en les condicions de màxima igualtat possibles.

FirAuto, la fira de l’automòbil d’Ontinyent i la Vall d’Albaida

La VIII edició de “Firauto“, la fira de l’automòbil organitzada per l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida i l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de Caixa Ontinyent mostrarà 400 cotxes nous, de km 0 i d’ocasió, en 23 expositors repartits per l’avinguda d’Albaida i els carrers José Iranzo i Martínez Valls, en alguns dels quals també es mostraran motocicletes i fins i tot patinets.

A més a més, les persones que visiten Firauto, igual que els clients dels 80 tallers associats, rebran gratuïtament participacions per al sorteig de 2 viatges per a 2 persones a la Costa Blanca i 2.000 euros en vals descompte.

Espai musical i gastronòmic OntiFira 2021

La Fira d’Ontinyent és molt més que atraccions! Del 19 al 22 de novembre a la zona d’estacionament de la Sala Gomis podràs gaudir de la millor música en directe amb la iniciativa de l’Ajuntament d’Ontinyent de “Dones en la música” amb 7 vocalistes femenines. A més, gràcies a AHVAL podràs gaudir de les millors tapes d’Ontinyent amb més grups locals.

Programació de concerts musicals de la Fira d’Ontinyent 2021

Fira-Comerç  Ontinyent Novembre de 2021

Espai dedicat al comerç local de dijous 18 a dilluns 22 a l’Avinguda Benicadell de 10:30 a 14:00 i de 16:30 a 21:00 hores.

Els establiments de comerç de la ciutat a l’aparador de FIRA-COMERÇ amb productes molt diversos, com moda i complements, telefonia mòbil, sabateries, alimentació o floristeries, entre d’altres. A més a més, cada associació disposarà d’una carpa individual on es mostrarà la resta de comerços associats que no estan presents amb carpa pròpia a la Fira.