L’EntreComarques en el curs d’especialització en turisme cultural de la fundació Cañada Blanch

L’EntreComarques, el programa de visites guiades pels diferents municipis de la comarca, va ser el protagonista divendres del curs d’especialització en turisme cultural de la Fundació Cañada Blanch. El programa, que es reprendrà de nou a febrer i enguany comptarà amb la participació de 5 comarques, ofereix una visió del territori tematitzada en el patrimoni. Es tracta d’una iniciativa turística destinada a preservar-lo i posar en valor la riquesa monumental com la tècnic de turisme de la Mancomunitat, Natàlia Quilis, va exposar als assistents al curs.

A més la dinamització i l’establiment de lligams entre el patrimoni cultural, històric i artística, l’EntreComarques contribueix a la seua preservació i manteniment, a la cohesió territorial i a atraure visitants des de la costa i les ciutats cap a l’interior rural valencià. És tracta d’un projecte de desenvolupament sostenible que aprofita i revitalitza els diferents recursos patrimonials existents, que implica els municipis en la seua conservació i que crea economies i impulsa nous projectes turístics. El millor exemple d’això és la Ruta Jaume I, element central del Pla de Competitivitat Turística que demà dimecres a les 12 hores a la seua de la Mancomunitat a Ontinyent celebrarà la tercera reunió amb professionals i representants municipals per establir el full de ruta i, dues hores abans, es reunirà amb les agències de viatges per a escoltar les seues demandes i recomanacions a l’hora de dissenyar els productes turístics que s’oferiran.

L’EntreComarques és, doncs, l’element central d’altres iniciatives relacionades amb el paisatge, el medi ambient i el territori com les rutes senderistes que este pròxim cap de setmana visitaran el paratge natural protegit de l’Ombria del Benicadell des d’Otos el dissabte i la ruta de les neveres diumenge des de Salem.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Agullent acorda posposar les Festes de Moros i Cristians al 2021

Les Festes de Moros i Cristians d’Agullent, que s’haurien d’haver celebrat fa unes setmanes, en …