21/06/2024 - 0:49
Més

  La imposició de medalles marca el primer cap de setmana d’actes de les Festes de la Puríssima del 2016

  Altres notícies

  El passat divendres, 11 de novembre, s’inaugurava al Centre Cultural Caixa Ontinyent una mostra fotogràfica sobre la història de l’Agrupació de Camareres de la Puríssima d’Ontinyent. L’acte va comptar amb la presència de camareres, membres de l’Ajuntament, el rector de Santa Maria, així com el president i altres membres de la Junta de Festes. La mostra podrà ser visitada fins a l’11 de desembre.

  Pel que fa al dissabte, la imatge de la Puríssima va ser baixada del seu camarí a l’església de Santa Maria, i portada en processó pels carrers del Centre històric de la ciutat. Després del recorregut, la imatge va tornar a l’altar i es va celebrar la imposició de medalles a la promoció de camareres del 2016. Aquesta promoció té com a camarera major a Carmen Ferrero Pla, mentre que les altres integrants són Mª Carmen Sáez Vidal, Mª Carmen Francés Mullor, Mª Rosario Barberá Coll, Mª Carmen Segura Sanz, Elena Donat Baeza, Esther Guerola Ureña, Rosario Belda Mollá, Inmaculada Morales Soler, Manola González Juan, Conchín Gironés Tolsá, Susi Sanchis López i Mª Teresa Díaz Serrano.

  Diumenge va ser el torn d’una missa, presidida pel bisbe d’Orihuela-Alacant, Jesús Murgui, on van assistir les camareres majors de totes les promocions. Posteriorment es va celebrar un dinar de germanor, que va servir per a commemorar el pas de les diferents generacions de camareres, a través de la projecció de diverses imatges.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -