Dissabte passat al Centre Cultural de Caixa Ontinyent, va ser presentat el logotip guanyador del 350 Aniversari dels solemnes celebracions a la Puríssima. La guanyadora del mateix és Mónica Arrue Boluda (Diplomada en Ciències Empresarials, Graduada Superior en Processos de Teixiduria i Filatura i Actualment disenyadora tèxtil) en el seu currículum com direseñadora queda ser la Creadora del logotip de la Capitania de la Comparsa Mariners, Col · laboradora del logotip del 150 Aniversari de la Comparsa Mariners creat per Silvana Soler i Guanyadora del concurs de disseny “Energy Neighbourhood”.

En paraules de la pròpia dissenyadora el logotip manifesta en nombres el 350 en color blau, el color de la Puríssima utilitzant el zero amb l’aurèola i corona de l’actual imatge de la Patrona d’Ontinyent en color plata.

El logotip figura en diversos estendards que en aquests dies seran lluïts en diferents punts de la ciutat.

L’acte va ser presidit per l’alcalde dela ciutat, el president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, president de festes de la Puríssima, l’Im. Sr Plebán-Rector de Santa Maria i Cambrera Major. En el transcurs de l’acte van ser exposats els diferents treballs que es troben projectats en la celebració del 350 Aniversari per part dels membres de lsd diferents comissions creades i formades pels membres de l’actual junta de festes de la Puríssima.