19/07/2024 - 7:02
Més

  El Teatre Echegaray acull aquest diumenge l’espectacle de música i dansa “Réquiem de Mozart”

  Altres notícies

  A través de la cultura es poden transmetre moltes emocions i rememorar sentiments. Això és el que la ciutadania experimentarà amb l’espectacle “Réquiem de Mozart”, que visita aquest diumenge 19 de setembre el Teatre Echegaray d’Ontinyent a partir de les 20:30h. Aquesta actuació forma part del projecte itinerant “Temps d’abraçar” de la Diputació de València i  s’inclou dintre de la programació cultural prevista per l’Ajuntament d’Ontinyent per a l’últim quadrimestre de l’any.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania a gaudir d’una adaptació multidisciplinar d’aquesta obra de Mozart que combina orquestres, cors, solistes i dansa. En concret, l’espectacle comptarà amb la participació de la soprano Carmina Sánchez; el tenor Pascual Andreu; la metzzo Marina Rodríguez-Cusí i el baritono, Francisco García. Tots ells estaran acompanyats per l’Orfeó Universitari de València i d’Aldaia i per Arturo Barba a l’orgue així com per la companyia de dansa Valencia Dancing Forward.

  “Aquest espectacle que compta amb músics i ballarins de gran qualitat és un tribut a tota la ciutadania per tot l’esforç i responsabilitat que ha mostrat durant la pandèmia”, manifestava el regidor, qui remarcava que “la cultura ens va acompanyar durant els mesos més durs del confinament i aquest espectacle és una manera de tornar les bones sensacions que ens feia arribar quan no podíem compartir amb les persones que més estimem”.

  Junt a aquesta actuació, el dissabte 18 de setembre el Teatre Echegaray també acull el Festival de Cors Ciutat d’Ontinyent on participaran l’associació Música Aria d’Ontinyent, la Coral dels Infant de Sant Josep, el Cor del Col·legi Santa Maria i l’associació Músico Vocal del Nou Orfeo d’Ontinyent.

  Les entrades per als dos espectacles es poden adquirir a través de la web Caixa Ontinyent (www.caixaontinyent.es) o a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara. L’accés als espectacles estarà condicionat al compliment de les mesures de seguretat establertes en cada moment per les autoritats sanitàries.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -