22/05/2024 - 7:07
Més

  El Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent s’obri demà amb “Les arts del cel”

  Altres notícies

  Les arts de cel inaugurarà demà divendres a les 20 hores a la plaça Major el V Festival de Circ i Teatre al Carrer d’Ontinyent, una mostra inclosa en la campanya de Nadal Ontinyent Il·lusiona “amb l’objectiu d’oferir cultura de qualitat i gratuïta al carrers per a retenir i per atraure gent al comerç urbà d’Ontinyent” com va explicar l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, en la presentació.

  Espectacle inaugural comptarà amb tres números de primera qualitat de circ aeri amb un mestre de cerimònies, Pau Blanco, que oferirà els seus monòlegs còmics per anar donant pas al trapezi fix d’Arnau Andreu, la corda llisa de Marta Erra i el trapezi doble de La Fem Fatal. Quasi una hora desafiant la gravetat per a encetar el V Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent que es desenvoluparà del 23 de desembre al 5 de gener amb 11 actuacions en 8 espais escènics repartits per tots els barris de la ciutat.

  Arnau Andreu ha actuat amb el seu trapezi a ciutats com Reus, Barcelona o Rotterdam. Marta Erra, de la companyia Si lo sé no me cuelgo ha treballat també amb Kanbahiota Trup de Madrid o la companyia Toniton. La Fem Fatal per la seua banda ofereix una perspectiva inèdita sobre la intensitat de les relacions a la vida. Una metàfora portada al circ sobre la simbiosis que s’estableix entre les persones on el trapezi doble llueix pel seu elevat nivell tècnic i acrobàtic. Innovació i frescor amb un toc d’ humor absurd que transita entre la innocència i el ser canalla.

  Enguany la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport s’ha sumat a la inciativa conjunta de l’Ajuntament i la Diputació de València a través de l’entitat pública CulturArts. Tal l’alcalde com la coordinadora del festival, Sayo Gandia, animen la gent a disfrutar de les festes de Nadal a Ontinyent i aprofitar l’ampla oferta comercial i de restauració existent.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -