El CLJO inaugura la seua nova seu en el seu 25 aniversari

0
Inauguració nou Casal de la Joventut d'Ontinyent. Octubre de 2016. Foto de Jordi Casanova per a TV digital Ontinyent

El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (CLJO) inaugurava el passat divendres la seua nova seu al c/Ramon llin, numero 10, obrint un intens cap de setmana d’activitats organitzades per celebrar el 25 aniversari de l’entitat juvenil.

La nova seu és un espai municipal amb més de 1000m2 amb una gran sala multiactivitats, una sala de reunions i un espai d’oficines, a més d’un gran pati on podran fer-se activitats a l’aire lliure, per a un total aproximat de 1000m2 de superfície, espai del que el regidor coordinador d’Educació, Joventut, i Esports, Óscar Borrell, destacava que “suposa el final de la situació d’interinitat del Casal de la Joventut i una ampliació que permetrà potenciar l’activitat del CLJO i diversificar-la”. Borrell, que agraïa la tasca del Consell en estos 25 anys, mostrava el seu desig “que tot el jovent d’Ontinyent participara en el nostre Consell, i que pugam fer moltes activitats amb les associacions d’educació no formal”.

Després de l’acte inaugural, que incloïa la lectura d’un manifest, s’encetava una taula redona per parlar de les estratègies i ferramentes per aplicar polítiques de joventut, igualtat i participació a Ontinyent en la que participaven Alberto Ibañez (Secretari Autonòmic d’inclusió i de l’Agència Valenciana de la igualtat i director general de l’Institut Valencià de la Joventut), Francisco J. Marco (President del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana), Maria Fuset (representant del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent) i Katty Usiña (Regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent), qui va posar de relleu l’augment d’activitats que estan tenint lloc adreçades als i les joves després d’haver-se triplicat les inversions en Joventut.

Dissabte al llarg del dia es va comptar amb un Skatepark  amb música, concursos i obsequis; i de vesprada tenia lloc la VI Fira d’associacions amb l’actuació en directe del grup de joves Esir. Més tard tenia lloc una xerrada a càrrec de les Merudes i Més que dones i per concloure s’organitzava un sopar popular amenitzat per una xaranga.

Publicitat