728×90 caixa onti estiu
Home > Cultura > El centre cultural Caixa Ontinyent acull l’exposició “V Saló de la tardor” de Font d’Art

El centre cultural Caixa Ontinyent acull l’exposició “V Saló de la tardor” de Font d’Art

És una mostra multidisciplinària que podrà visitar-se fins el pròxim 29 de novembre
El Centre Cultural Caixa Ontinyent acull, a partir del dissabte 7 de novembre, el “V Saló de la Tardor”, una mostra multidisciplinària organitzada per l’Associació Font d’Art, i que suposa la quinta edició de la iniciativa.
L’exposició arreplega obres de 21 autors diferents, creades amb tècniques variades i temàtica lliure: pintures, escultures, instal•lacions, art digital i performance.
La inauguració tindrà lloc el dissabte, 7 de novembre, a les 19:00 hores, i podrà visitar-se fins al pròxim 29 de novembre, de dimarts a divendres en horari de 18:00 a 21:00 hores, i cap de setmana i festius l’horari s’amplia de 12:00 a 14:00 hores.
Amb este tipus d’iniciatives, des de Caixa Ontinyent es pretén recolzar la grandesa i potencial dels artistes autòctons, especialment en exposició.
Agenda del Centre Cultural
El Centre Cultural Caixa Ontinyent té previst a més una variada oferta d’activitats per a este mes:
– Dissabte 7 de novembre, a las 18:00 hores, xarrada “Educar amb humor” a càrrec de Carles Capdevila, professor de Comunicació en la Universitat de Barcelona i col•laborador de diversos mitjans de comunicació. Activitat organitzada per l’Associació de lactància, criança i dona, “LLIGAM”.
– Fins el 27 de novembre, exposició de cartells, fotografies, vídeos i documents de la Transició. Espai cafeteria.
– 13, 19 i 20 de novembre, jornades de la Transició organitzades per l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA), en les que els protagonistes de l’època conten com es va viure el procés des del punt de vista local i comarcal:
o 12 de novembre, 19:30 hores, taula redona “La qüestió sindical i empresarial en la Vall d’Albaida durant la Transició”.
o 19 de novembre, 19:30 hores, xarrada “La situació de l’Església al País Valencià durant la Transició”.
o 20 de novembre, 19:30 hores, taula redona “La situació política a la Vall d’Albaida durant la Transició”.
– Dissabte 21 novembre, concert de l’Orquestra de Pua i Pols “Grupetto”.
– Del 23 al 27 de novembre, V edició de la Universitat d’Hivern organitzada per la Universitat de València, l’Ajuntament d’Ontinyent i Caixa Ontinyent a través del Campus de Ontinyent i que enguany té per títol “Temps de territori”. La matrícula és gratuïta i es formalitzarà en la sala el dia de la jornada.
– Dissabte 28 de novembre, a les 20:00 hores, concert de la XIV edició del Certamen de guitarra Luys Milán de “Panebianco Trio”, que presentaran el seu disc “Cosas del alma” fusionant ritmes llatins, bossa nova i rumba.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Sis tallers i cursos tanquen la programació de joventut d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha organitzat un total de 6 tallers i cursos formatius per als i …