Autocine per aquest estiu al pàrking adjacent al col·legi Martínez Valls

Ontinyent comptarà enguany amb un autocine al pàrking adjacent al Col·legi Públic Martínez Valls. Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’Ajuntament, l’Associació Veïnal del barri de Sant Josep i el Cine Club Utiye, que, segons explicava el regidor de Cultura, Àlex Borrell, substituirà el “Cinema a la Fresca” que es venia oferint en estiu a la pista coberta del CEIP Vicent Gironés “i que ens permetrà gaudir del cinema en òptimes condicions de seguretat i de manera adaptada a la situació que estem vivint amb el Covid-19”.

En concret, s’han previst inicialment 4 sessions per als dijous 9, 16, 23 i 30 de juliol, sempre a les 22:00 hores, tot i que els vehicles hauran d’acudir a les 21:30 per tal d’organitzar la seua col·locació. Es comptarà amb una pantalla de 7 metres d’alt per 5 d’ample, a una alçada de 3 metres, front la qual hi haurà espai per a 100 cotxes, repartits amb la separació necessària entre ells. El so de la pel·lícula arribarà a través dels receptors de ràdio dels vehicles o dispositius que es porten dins d’ells. L’accés i eixida al recinte es farà per llocs diferenciats, baix la supervisió de la Policia Local.

Tot i que encara no està definida la programació, Àlex Borrell explicava que donades les característiques i horari d’estes projeccions, s’apostarà per cinema enfocat a un públic major d’edat, de caràcter comercial i amb títols actuals. Les entrades es vendran presencialment per part de l’Associació Veïnal del barri prenent les corresponents mesures de seguretat. El preu serà de 5 euros per vehicle, independentment de la xifra d’ocupants.

Borrell, que visitava hui l’espai on s’ubicarà l’autocine junt al tresorer de l’Associació Veïnal de Sant Josep, José Urenya, explicava que “va a ser una bona oportunitat per retrobar-nos amb el cinema i amb una manera diferent de consumir-lo, que té els seus atractius però sobretot garanteix un nivell de seguretat molt alt per poder gaudir-lo amb tranquil·litat, ja que es pot evitar tenir cap contacte amb la resta de persones usuàries”, destacava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Iniciades 12 actuacions del Pla d’Obres i Serveis “Tornem Junts”

L’Ajuntament d’Ontinyent ja ha executat, està en procés d’execució o d’adjudicació de 12 de les …