29/11/2023 - 10:37
Més

  Més de 15.000 persones visiten el Centre Cultural Caixa Ontinyent en 2016

  Altres notícies

  Més de 15.000 persones han visitat i/o assistit al Centre Cultural Caixa Ontinyent en la primera temporada de l’any, en la qual s’han realitzat més de 160 activitats amb la participació de 57 col·lectius diferents.

  En aquests mesos, ha albergat 8 exposicions, 31 conferències, 12 concerts i 107 cites més entre projeccions, jornades i convencions, reunions de diversa índole i activitats internes de la pròpia entitat.

  El Centre reiniciarà la seua programació en el mes de setembre amb diverses activitats, entre les quals destaquen les quatre exposicions previstes abans de finalitzar l’any: “Expotardor”, de fotografies a càrrec d’AFO a setembre; “Et parlaré del mi”, de pintura, escultura i poesia a octubre; el “VI Saló de la Tardor” a càrrec de Font d’Art a novembre i una mostra de pintura de l’Associació de Festes de la Puríssima a desembre. També es preveuen activitats com la Mostra de Cinema Mediambiental (MOCMAO), una nova edició de la Universitat de Hivern i el nou curs de Unisocietat de la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida, entre d’altres.

  Caixa Ontinyent va posar en funcionament el seu Centre Cultural en el 2010, com a emblema del 125 aniversari de l’entitat. Actualment compta amb un ampli bagatge d’actes i activitats com a centre de referència tant a Ontinyent com en la comarca de la Vall d’Albaida.

  Per altra banda, l’Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat, en col·laboració amb la Societat de Festers d’Ontinyent, el llibre que recopila les ambaixades i la resta de parlaments que es reciten en les festes de Moros i Cristians. Es tracta d’una iniciativa de les quatre comparses que enguany ostenten càrrec (capitanies i ambaixades), que la Societat de Festers posarà a la disposició del públic a partir del 6 d’agost i que pretén contribuir a preservar i difondre uns textos tan importants per a aquestes festes.

  Font: Caixa Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Èxit del Club Fon Do Kan de Ontinyent en la Segona Jornada del Circuit de Copes de Judo

  El Club Fon Do Kan de Ontinyent Brillant en la Competició de Judo de la Federació Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -