19/07/2024 - 8:44
Més

  Arriba la quarta edició d’Activa’t, el programa d’activitats culturals i d’oci per a joves del CLJO

  Altres notícies

  Ja s’aproxima l’estiu, i per això, el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent per quart any consecutiu organitza el projecte socioeducatiu Activa’t, una programació d’activitats consolidada com una alternativa d’oci saludable i cultural per als més joves de la nostra població i comarca, que es realitzarà del 3 al 31 de juliol.

  Activa’t va dirigit als i les joves d’entre 12 i 16 anys, i es divideix en 5 blocs temàtics per tal de fer partícips als i les joves d’activitats socials, mediambientals, culturals, creatives, històriques i esportives a través de tallers, grans jocs d’orientació, esports, excursions, dinàmiques de resolució de conflictes… Aquesta proposta, comptarà amb el suport de l’IVAJ.Generalitat Jove i l’Ajuntament d’Ontinyent, i el seu preu serà de 90 €, amb un horari de 10 h a 14 h.

  Les inscripcions es poden realitzar fins al 16 de juny, els i les interessades poden ampliar la informació a la seu del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent al barri de Sant Rafel (C/Ramon llin 10 baix), al telèfon 644954432, per correu electrònic a conselljoventut@gmail.com i a la web www.joventutontinyent.com; o bé al departament d’educació de l’Ajuntament d’Ontinyent en horari de 9h a 14h i al telèfon 962918226.

  El CLJO, com a òrgan de representació del jovent associat, té com a objectius principals dinamitzar la joventut local així com fomentar l’associacionisme i la participació juvenil, i amb aquesta proposta podrem apropar-nos als i les més joves de la població. Un dels objectius d’aquesta activitat és fomentar l’ocupació jove, així és dona l’oportunitat d’augmentar l’experiència laboral de molts joves, mitjançant la creació d’una borsa de treball pròpia, millorant les condicions laborals de la figura professional del monitor/a d’activitats en el temps lliure.

  Font: Consell Local de la Joventut d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -