11/12/2023 - 16:50
Més

  Albaida inaugura l’exposició “Monjalés: El meu poble i jo. (1953-2017)”

  Altres notícies

  Albaida va inaugurar ahir l’exposició “Monjalés: El meu poble i jo”, enmarcada dins del III Certamen de Pintura Mural Messa, certamen organitzat per la Fundació per Amor a l’Art i l’Ajuntament d’Albaida, que enguany feia honor al pintor albaidí Josep Soler Vidal, més conegut com Monjalés.

  L’exposició, que va tenir lloc a la Sala Gòtica del Palau Marquesal d’Albaida i que va reunir als participants del certamen amb el pintor, mostra una selecció de peces escollides per l’artista que aporten un interessant recorregut de la seua trajectòria pictòrica.

  Així mateix, també va ser l’escenari del lliurament de premis del Certamen de Pintura Mural, sent el guanyador Agustín Soler, amb ‘Reubikan’ situat al carrer Trinitat/ Plaça Major, Pepe Llorens Insa en segon lloc amb “Arrels”, situat a l’Avinguda la Fira i Col·lectiu Dex-conectadas en tercer lloc amb “Estels per a gaudir”, situat al carrer Germanes Llinas.

  A l’acte van voler assistir molts amics i familiars de l’artista, entre els quals Maite Ibáñez, Comissària de l’exposició i Ferran Montesa, director de l’edició espanyola del periòdic francés Le Monde Diplomatique, li dedicaren unes paraules d’afecte a l’artista.

  Definit per Montesa com “una lluerna que va portar llum i esperança al món gris que el franquisme ens havia deixat”, el pintor va veure reconeguda la seua tràjectoria a la localitat quan l’Alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert i Quilis li va fer entrega de la insígnia de la ciutat, “per tal que allà on anara, la portara sempre al seu cor”.

  L’exposició “Monjalés: El meu poble i jo (1953-2017)”, permaneixerà a la Sala Gòtica del Palau Marquesal fins el 12 d’octubre. Els horaris de visita es poden consultar a l’Oficina de Turisme: 607 201 970.

  Font: Ajuntament d’Albaida

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -