21/07/2024 - 0:05
Més

  Concentració al Campus d’Ontinyent per rebutjar la violència policial a Catalunya

  Altres notícies

  Aquest matí s’ha produït una concentració a les portes del Campus d’Ontinyent per transmetre el rebuig davant les càrregues policials i la violència patides ahir a Catalunya durant la jornada de Referèndum.

  Segons ha confirmat a TV Digital Ontinyent un dels organitzadors, l’estudiant Sergio Doria, l’acte ha sorgit espontàniament entre ell, estudiant d’ADE, i altra estudiant de Magisteri. La convocatòria ha quedat fixada per a les 12 hores del migdia, i tenia com a objectiu solidaritzar-se amb la gent que ahir volia exercir el seu dret a vot en el Referèndum, i per condemnar les mostres de violència i càrregues policials ocorregudes durant la jornada.

  Tot i el poc marge de temps per organitzar la concentració, i davant les dificultats en els horaris de classe i descans dels diferents graus, s’han pogut reunir unes 60 persones. En un primer moment els estudiants, als quals també s’ha unit algun membre del professorat, s’han concentrat al pati, per traslladar-se posteriorment a la porta del Campus i fer una asseguda davant el quarter de la Guàrdia Civil.

  Doria aprofitava per a fer una crida a escala local, per tal que alguna institució o associació també es posicione i es puga convocar alguna acció o concentració de repulsa davant la situació viscuda ahir.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -