20/07/2024 - 23:18
Més

  Màxima expectació a Ontinyent amb l’arribada de “Los Pájaros Muertos” de Marcos Morau

  Altres notícies

  Amb pràcticament totes les entrades esgotades La Veronal, la companyia del Premi Nacional de Dansa Marcos Morau, última els detalls per a les representacions de “Los Pájaros Muertos” que tindran lloc aquest dissabte a les 22:30 i diumenge a les 19:00 hores en el Teatre Echegaray.

  Durant aquesta setmana han estat duent-se a terme els assajos conjunts, i amb caràcter formatiu, dels ballarins de La Veronal al costat dels 14 ballarins amateurs seleccionats per a participar en l’obra a través d’un cásting realitzat el passat mes de maig. A més, cal recordar que l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent serà l’encarregada de posar la música a aquesta obra que ja ha passat pels teatres de ciutats com Barcelona, Venècia, Paris, Curitiba (Brasil) o València.

  El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, Àlex Borrell, explicava “el gran muntatge i esforç que comporta una obra d’aquestes característiques” i destacava el gran acolliment que ha tingut entre la ciutadania l’obra “la ciutat s’ha bolcat amb Marcos Morau i la seua companyia La Veronal esgotant totes les entrades anticipades per a les dues representacions. Estic segur que els espectadors quedaran altament satisfets amb aquesta obra”.

  “Los Pájaros Muertos” gira al voltant de la vida i obra de Pablo Picasso, mostrant la mescla de tradició i avantguarda i reflexió i llibertat que va marcar la vida de l’artista malagueny.

  Les poques entrades que encara queden a la venda estaran únicament disponibles una hora abans de cada representació en la taquilla del Teatre Echegaray.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -