22/05/2024 - 6:39
Més

  8.000 persones en la consolidació qualitativa del Festival de Circ i Teatre al Carrer d’Ontinyent

  Altres notícies

  Ahir va cloure la quarta edició amb l’Echegaray ple de gom a gom a per assistir a la funció de Mabsutins, que repetia al festival, amb el grup de teatre del Trèvol de teloners.

  El plat fort del festival, els trapezistes belgues de Le P’tits Bras, van respondre a les expectactives en reunir més de tres mil persones en la plaça Major.

  Més de huit mil persones han assistit a les huit actuacions que ha oferit la quarta edició del Festival de Circ i Teatre al Carrer d’Ontinyent que enguany, gràcies a la implicació del a Diputació de València, ha donat un salt qualitatiu que ha obtingut la resposta del públic des del dia de la inauguració, quan 1500 persones en dues sessions van assistir al VideoMapping en 3D a la plaça Major.

  Sense cap dubte, el bon oratge i al gratuïtat han influït, però també l’aposta per la qualitat com demostren les més de 3000 persones que va reunir a la plaça Major el cap de cartell del festival, la companyia belga de trapezistes Le P’tit Bras que va respondre a les expectatives creades en un espectacle que molts van haver de seguir de peu.

  Per a cloure el festival va tornar l’obra Nas arrelat en l’únic espectacle de pagament, però que va omplir de gom a gom el teatre Echegaray. De teloners va actuar el grup de teatre del Trèvol que amb un adaptació d’un espectacle gestual del Tricicle va sorprendre el públic i va servir d’entrant ideal per a l’actuació de Mabsutins.

  Foto de Jordi Casanova - TVdigitalOntinyent
  Foto de Jordi Casanova – TVdigitalOntinyent

  Per a la regidora de comerç, Sayo Gandia “s’han assolit els objectius plantejats pel govern: potenciar les activitats familiars, utilitzar el carrer com a espai escènic per tal d’apropar la cultura a tot el món de manera gratuïta i generar economia al comerç local”. El festival, a més, ha dinamitzat els diferents barris de la ciutat com demostren els 600 assistents a The Incredible Box al Parc Mestre Ferrero, el mig miler d’espectadors de Contes del revés a la Plaça de la Coronació o el Rondaballs d’Almudena Francés i Lluc Llorens al barri de Sant Rafel.

  Com ha assenyalat Gandia “hem rebut la felicitació de gent que ve des de la primer edició pel salt qualitat i ens consta que són molts els que enguany ho han vist tot” i destaca els equilbris de Maintomano del dissabte a la plaça de Sant Domingo com una de les imatges més belles i elegants del festival.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -