3,8 milions d’euros per a construir el nou aulari universitari d’Ontinyent

0

El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) publicava ahir dimecres la licitació del projecte del nou aulari del Campus Universitari d’Ontinyent. Es tracta d’un fet que ja va anunciar el rector de la Universitat de València (UV), Esteban Morcillo, en la seua recent visita a Ontinyent per a signar juntament amb l’alcalde, Jorge Rodríguez, la cessió de l’ús del Col·legi Lluís Vives per part de l’Ajuntament a la Universitat de València per tal de construir aquest nou campus, un acte que coincidia amb la  inauguració oficial del nou curs acadèmic universitari.

La licitació del projecte suposarà una inversió de 3’8 milions d’euros, i permetrà construir el mes aviat possible” el nou Campus, que inclourà tant l’antic edifici del Lluis Vives rehabilitat, com un nou aulari a la mateixa parcel.la. Aquest aulari “serà modern, i aprofitarà les possibilitats de les aplicacions a la construcció de les energies renovables”, segons confirmava Morcillo.

Des del Govern Municipal s’ha qualificat aquesta licitació com “una nova mostra de l’aposta de la Universitat de València per Ontinyent”, que amb la signatura de la cessió dels terrenys ja va donar la garantia “de que la Universitat va a quedar-se a Ontinyent i a continuar impulsant uns estudis que durant la passada legislatura van estar en risc de deixar la ciutat”.

Publicitat