Periodistes internacionals difondran els Moros i Cristians d’Ontinyent en 8 països

El Govern d’Ontinyent continua treballant per a aconseguir la declaració de les festes de Moros i Cristians com a Interès Turístic Internacional, tal com assegurava l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, en el passat acte de la “Publicació”. Per a aconseguir aquesta declaració, la regidoria de Turisme està treballant al costat d’una empresa de comunicació amb l’objectiu de divulgar de forma internacional la festa, ja que la difusió en mitjans de comunicació estrangers és un dels requisits necessaris per a açò.

D’aquesta manera del 24 al 26 d’agost, un grup de 7 periodistes internacionals viatjarà a Ontinyent per a conèixer les festes de Moros i Cristians i difondre-les en mitjans d’Uruguai, Romania, Mèxic, Canadà, França, El Líban, Xina i Brasil. En la seua visita, els periodistes cobriran l’Entrada de Bandes, l’Entrada Infantil i les Entrades Mores i Cristiana. A més visitaran altres atractius turístics de la ciutat d’Ontinyent i es reuniran amb l’alcalde i la Societat de Festers, una trobada que els servirà per a conèixer de primera mà el funcionament de la festa morocristiana.

El regidor de Turisme, Pablo Úbeda, declarava l’interessant de la repercussió que pot tenir per a Ontinyent que un grup tan gran de periodistes vaja a donar a conèixer la nostra ciutat en tants països diferents, tant per a atraure visitants com per a facilitar la consecució de la declaració de les nostres festes com a Interès Turístic Internacional.

A més, Jorge Rodrñiguez i el president de la Societat de Festers, José Rafael Sanchis, seran entrevistats durant les festes per l’emissora Radio Francia Internacional para al programa “Vida en el Planeta”.

Cal recordar que la televisió pública France 5 ja va incloure les festes de Moros i Cristians dins de l’espai “Echappées Belles”, un programa de referència en l’àmbit turístic i l’emissió del qual van seguir més d’un milió d’espectadors.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …