Quan COMPROMÍS governa, Ontinyent ix guanyant

L’aposta pels serveis públics encaminats a continuar rescatant i cuidant de les persones és un dels objectius bàsics de l’Acord del Botànic 2, que va donar lloc a l’actual govern de la Generalitat Valenciana. Els tres grups polítics que vam signar el pacte (Compromís, Partit Socialista i Unides Podem) vam fixar al centre de la nostra acció atendre les necessitats de les persones. D’esta manera, la millora de la sanitat, l’ensenyament i la protecció social representen clarament la prioritat del Govern Valencià per enfortir l’estat del benestar sense cap discriminació pel clientelisme polític del passat.

Així mateix, des del punt de vista polític, Compromís és l’únic grup que té presència tant a l’Ajuntament d’Ontinyent com al govern de la Generalitat. Això suposa una responsabilitat per a nosaltres, però també la possibilitat de treballar més directament per garantir que a Ontinyent arriben les inversions necessàries que justament ens corresponen.

En eixe sentit, al Govern Valencià, Compromís lidera Conselleries molt importants des del punt de vista de la inversió pública. Educació, Igualtat i Polítiques Inclusives, Agricultura i Medi Ambient, i Economia, són departaments on s’estan prenent decisions fonamentals per tal d’augmentar el benestar de les persones i contribuir al desenvolupament dels nostres pobles i ciutats. La millora i modernització dels centres educatius, l’atenció de les persones dependents, majors o amb problemes de salut mental, la reparació de col·lectors i la regeneració de les serres o la modernització dels polígons industrials, estan suposant una gran aportació de recursos a Ontinyent de forma continuada.

Per a l’any 2020, per exemple, les inversions de la Generalitat Valenciana a Ontinyent seran superiors als 13 milions d’euros. I si la xifra és important, més ho són les finalitats: el nou hospital (9 milions d’euros sols per a 2020), la millora dels centres educatius de la ciutat (1,7 milions d’euros), les subvencions i ajudes per al funcionament del departament de serveis socials a l’Ajuntament i altres programes (quasi 1 milió d’euros), la primera fase de les intervencions relacionades amb el nou col·lector d’aigües d’Ontinyent (més de mig milió d’euros), les millores al centre històric de La Vila (mig milió d’euros), entre d’altres.

Per a valorar la importància quantitativa d’estes inversions del Govern Valencià per a Ontinyent enguany sols cal comparar el seu import (13 milions d’euros), amb els 7,8 milions d’euros que figuren al pressupost d’inversions de l’Ajuntament, dins del qual també estan sumades algunes de les inversions finançades per la Generalitat Valenciana.

A més, esta atenció inversora de la Generalitat cap a Ontinyent no és puntual, no se centra només en l’any 2020. Tant el Pla Edificant per a la millora dels centres educatius públics, com la finalització del nou hospital, la construcció del nou col·lector o el futur Palau de Justícia, suposaran la constant arribada de recursos que de segur contribuiran a millorar l’economia de la ciutat i la vida de les ontinyentines i els ontinyentins.

Per últim, reafirmem ara i ací el nostre objectiu que mentre Compromís participe en el govern de la Generalitat, Ontinyent rebrà les inversions que li corresponen justament.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Rafa Beneyto

Rafa Beneyto
Director General de Tributs de la Generalitat Valenciana

També pot interessar-te

Dues orelles i només una boca: per escoltar més que parlar

Paloma Alberola i Alborch Regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Fa ja un any que …