22/05/2024 - 6:29
Més

  El fem del meu COR

  Altres notícies

  “Centrarem els nostres esforços a explicar als ciutadans de la comarca de la Vall la raó de ser del COR i els avantatges del nou model de gestió” diu Vicente Parra, President del Consorci de Residus.

  Repetisca amb mi: Centrarem els nostres esforços a explicar als ciutadans perquè han de pagar el doble pel tractament del seu fem i els avantatges d’un model de gestió nou quan ja teníem un que funcionava.

  El tractament del seu fem és el procés de realitzar amb la bossa de restes de les nostres cases una separació de cada matèria: predomina la matèria orgànica junt amb restes d’una altra naturalesa, com metalls, paper, cartó, plàstics (durs i film), vidres (de color i blancs), i altres residus. Pel transport fins a la planta de tractament i el procés descrit és la justificació de l’esmentada taxa.

  Repetisca amb mi “el tractament del meu fem és el procés pel qual es recicla allò reciclable i el transport s’ha de realitzar a la planta més pròxima que complisca amb la legislació mediambiental”.

  Si vosté vol pagar menys taxa genere menys fem.

  Repetisca amb mi: “Si vosté gestiona millor abaratirà el servici”.

  Es realitza el tractament i eliminació de residus amb el màxim respecte mediambiental i de manera eficient. És un procés net.

  Repetisca amb mi: El mes net d’este negoci és el fem.

  Els objectius finals del COR és crear menys residus, reutilitzar tot allo reutilitzable, reciclar i eliminar, crear consciència de la necessitat de generar menys residus.

  Repetisca amb mi una altra veritat semblant: “i els objectius finals de les tabaqueres és que la gent deixe de fumar i per això fan campanyes, amb el suport de la petrolieres en la seua inversió en energia verda junt amb les companyies de telefonia mòbil per a eliminar les seues antenes”.

  Anteriorment es barallaven en esferes polítiques econòmiques per temes urbanístics, tot girava al voltant del negoci de la rajola. Com jo sempre he sigut de classe social digna, mai em vaig preocupar pels esmentats temes, però ara és que jo genere fem per tant sóc propietari d’una part de la matèria primera per la qual es barallen, i a més em costarà més diners, per tant des d’ací pose a disposició de qui la vulga al voltant d’un quilo diari d’este nou or que sóc capaç de generar a un preu mòdic. Em sent estafat per una nova classe política social, que jo denominaria Alta Brutícia. Alguna cosa fa mala olor i no és el fem.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -