29/03/2024 - 7:53
Més

    Els socialistes de La Vall assessoren els veïns davant les errades al rebut del COR

    Altres notícies

    Casetes sense llum ni aigua, cotxeres afectades a habitatges o fins i tot instal·lacions municipals estan rebent indegudament rebuts del Consorci de Residus (COR) per al cobrament de la nova taxa del fem imposada als municipis de La Vall d’Albaida. Davant estes i altres irregularitats, el PSPV-PSOE comarcal està procedint a assessorar als veïns i veïnes afectats a fi que presenten els pertinents recursos i reclamacions.

    Josep Vicent Ferre, representant dels socialistes a la Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida, ha confirmat que “els socialistes no ens anem a rendir ni molt menys en la nostra defensa dels interessos de la ciutadania en aquest assumpte, perquè no és just que es cobre de més als veïns per un servei que ja se’ls prestava, i per això, quan en maig els propis ciutadans traguen al PP del Govern de la Generalitat, treballarem per revertir tot aquest embolic a què ens ha portat el Partit Popular per uns interessos que no estan gens clars”, destacava.

    Ferre recordava que “el Pla de Minimització de Residus de La Vall d’Albaida donava un servei idèntic al del COR per un preu més barat. No és cert que el servei haja millorat com s’atrevia ahir a dir la Consellera Bonig, perquè el servei és exactament el mateix. La única diferència és que ara tots i totes paguem més perquè ens obliguen, i ara damunt passen els rebuts amb un allau d’errades. Que no esperen que els socialistes ens quedem de braços creuats, anem a seguir lluitant contra aquest desgavell i defensant als veïns de la comarca amb totes les nostres forçes”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -