Els socialistes de La Vall assessoren els veïns davant les errades al rebut del COR

Casetes sense llum ni aigua, cotxeres afectades a habitatges o fins i tot instal·lacions municipals estan rebent indegudament rebuts del Consorci de Residus (COR) per al cobrament de la nova taxa del fem imposada als municipis de La Vall d’Albaida. Davant estes i altres irregularitats, el PSPV-PSOE comarcal està procedint a assessorar als veïns i veïnes afectats a fi que presenten els pertinents recursos i reclamacions.

Josep Vicent Ferre, representant dels socialistes a la Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida, ha confirmat que “els socialistes no ens anem a rendir ni molt menys en la nostra defensa dels interessos de la ciutadania en aquest assumpte, perquè no és just que es cobre de més als veïns per un servei que ja se’ls prestava, i per això, quan en maig els propis ciutadans traguen al PP del Govern de la Generalitat, treballarem per revertir tot aquest embolic a què ens ha portat el Partit Popular per uns interessos que no estan gens clars”, destacava.

Ferre recordava que “el Pla de Minimització de Residus de La Vall d’Albaida donava un servei idèntic al del COR per un preu més barat. No és cert que el servei haja millorat com s’atrevia ahir a dir la Consellera Bonig, perquè el servei és exactament el mateix. La única diferència és que ara tots i totes paguem més perquè ens obliguen, i ara damunt passen els rebuts amb un allau d’errades. Que no esperen que els socialistes ens quedem de braços creuats, anem a seguir lluitant contra aquest desgavell i defensant als veïns de la comarca amb totes les nostres forçes”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent celebra que es pose en marxa la compra de dos busos sostenibles com demanava la coalició

Aquest dilluns, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha valorat positivament l’anunci sobre l’inici del …