Acomiadament

Toni Morales Ferrero, president de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, i el seu equip de govern volem fer saber que, després del gran honor que ens ha suposat dirigir els camins de la Societat durant els tres últims anys i una vegada complit el període reglamentari que assenyala el nostre estatut, hem decidit no renovar la nostra candidatura per a la reelecció.

Han estat tres intensos anys de feina, de preocupació i de responsabilitat, però per damunt de tot, han estat tres anys de Festa en els quals s’ha refermat l’amistat entre tots els membres del nostre grup. Tres intensos anys en els quals hem volgut treballar des del màxim respecte i consideració a la nostra festa (festers i festeres, actes, públic…) per millorar tot allò que creíem fermament que podia millorar. Creiem que hem sigut una Junta valenta, d’amics festers, amb unes idees ben clares de com hauria de ser la Festa del nostre temps, i que hem lluitat amb honestedat, humilitat i compromís per fer una Festa per a tots, per als festers i per al públic, cuidant-la perquè tots gaudim d’ella, millorant-la en el present i obrint un camí per al futur. Eixa almenys ha estat la nostra intenció i en eixe sentit hem treballat per donar-li a les nostres festes majors de l’estiu el millor que teníem com a festers i festeres i com a hòmens i dones compromesos amb la nostra Ciutat.

Volem agrair als festers i festeres, a les institucions, encapçalades pel nostre Excm. Ajuntament, i a tota la Ciutat d’Ontinyent, el recolzament, l’ajuda i el suport tan necessaris per dur endavant un projecte com aquest i, com que els Moros i Cristians tenen un futur apassionat, en el qual tots i totes hem de participar des del lloc i responsabilitat que en cada moment es té, estem convençuts, i així ho desitgem, que, en breu, un nou equip de gent compromesa, amb projectes i il·lusions renovades, estarà al front de la Societat de Festers. Benvingut siga.

A tots gràcies i una forta abraçada festera.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Ara i sempre, una altra manera de fer política

La crisi sanitària, social i econòmica derivada del Coronavirus està revelant moltes coses sobre les …