04/10/2024 - 21:29
Més

    L’Ajuntament d’Ontinyent compra les naus de l’estació de tren per ús com a magatzem municipal

    L’Ajuntament d’Ontinyent ha aprovat la compra de les naus de l’estació de tren que fins ara estaven llogades a l’empresa pública ADIF, per a utilitzar-les com a magatzem municipal. L’adquisició, que es formalitzarà en els pròxims mesos, ha sigut possible gràcies a una subvenció de 300.000 euros concedida per la Diputació de València, en el marc de l’acord de Govern entre Partit Popular i Ens Uneix. Aquesta operació suposarà, a més, l’eliminació de la despesa de lloguer que l’Ajuntament havia de destinar fins ara.

    El regidor de Serveis Municipals, Jordi Vallés, va explicar en el ple municipal celebrat aquest dijous que aquestes naus són utilitzades pels departaments d’Obres, Parcs i Jardins i Enllumenat, servint com a base d’operacions i com a espai d’estacionament per als vehicles municipals. A més, va destacar les millores realitzades en les instal·lacions, que les han fet òptimes per als seus usos actuals, proporcionant seguretat i eficiència per a les persones treballadores municipals.

    Beneficis per al patrimoni municipal

    El regidor de Territori i Patrimoni, Óscar Borrell, va assenyalar que aquesta compra no sols suposa l’eliminació d’una despesa en lloguer, sinó que també permetrà ampliar els béns municipals. “Aquesta adquisició té un doble benefici, ja que a més de deixar de pagar lloguer, Ontinyent augmenta el seu patrimoni amb un espai de valor patrimonial que antigament formava part de les infraestructures ferroviàries”.

    Tot i els beneficis per al municipi, PSPV-PSOE i Compromís van expressar la seua abstenció tant en la votació de la pròrroga del contracte de lloguer com en l’aprovació de la subvenció per a la compra de les naus. A aquest respecte, Borrell va criticar l’actitud d’aquests partits, subratllant que malgrat la seua postura, el govern local continuarà treballant per aconseguir recursos per a Ontinyent.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    00:04:59

    Cap de setmana cultural a Ontinyent: sainet, bandes de música i concert d’Andreu Valor

    Aquest cap de setmana, Ontinyent comença a celebrar el 9 d’Octubre amb una sèrie d’activitats culturals que inclouen teatre,...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -