28/09/2024 - 17:34
Més

    Arriba l’Octubre Lector a Agullent: exposicions, tallers i clubs de lectura

    Altres notícies

    Agullent presenta la programació de l’Octubre Lector 2024

    La Vila d’Agullent ja ho té tot preparat per a celebrar l’edició d’enguany de l’Octubre Lector, una iniciativa impulsada per la Regidoria de Cultura i la Biblioteca Pública d’Agullent. El programa, que s’allargarà durant tot el mes, inclou un total d’11 activitats culturals que tindran lloc entre l’1 i el 28 d’octubre.

    Activitats destacades

    L’edició d’enguany inclou propostes per a totes les edats. Entre les activitats més destacades es troben:

    • Adopta un llibre en valencià: del 1 al 15 d’octubre, els usuaris de la biblioteca podran escollir un llibre en valencià dels oferits en aquesta campanya.
    • Taller d’Escriptura Terapèutica: El 10 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental, començarà un taller especial d’escriptura a càrrec de la terapeuta Elena Martínez Pascual. Aquest taller constarà de set sessions.
    • Exposicions: Dues exposicions seran part de la programació. Del 14 al 28 d’octubre es podrà visitar l’exposició “Maria Ibars, un paisatge de paraules”, dedicada a l’escriptora de l’Any 2024, cedida per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. A més, l’exposició “Llegim? 4-8 anys” de la Fundació Bromera també estarà disponible.

    Presentacions de llibres

    • “Yo Abrahel”: El dissabte 19 d’octubre, l’escriptor agullentí José Manuel Belda presentarà la seua última novel·la a l’Auditori Municipal.
    • “El retorn de l’hongarés”: L’escriptora Anna Moner presentarà el 28 d’octubre la seua novel·la dins de la sessió del Club de Lectura d’Agullent.

    Clubs de lectura per a totes les edats

    L’Octubre Lector també donarà el tret de sortida a diverses activitats de lectura, com el Club de Lectura Infantil, el Club de Lectura de 1r cicle de Primària i la Bebeteca, tots a càrrec de Marta Pellicer. Aquestes activitats s’iniciaran el dissabte 19 d’octubre.

    A més, el 25 d’octubre, la biblioteca acollirà un taller de titelles de Monstres Valencians a càrrec de Rebombori Cultural, com a part de la campanya “Espanta la por!” organitzada per l’Etno. Museu Valencià d’Etnologia.

    Una programació diversa per a reivindicar la lectura

    Maria Herrero, regidora de Cultura, ha destacat la varietat de la programació: “Hem preparat una programació diversa i completa per reivindicar el plaer de la lectura i incentivar el gust per l’escriptura”. La bibliotecària Maria Josep Gramage ha afegit que “l’Octubre Lector també celebrarà dies importants com el 9 d’octubre, el Dia de les Escriptores el 16 d’octubre i el Dia Internacional de les Biblioteques el 24 d’octubre”.

    Aquest Octubre Lector oferirà una àmplia varietat d’activitats culturals, educatives i recreatives per a totes les edats, consolidant-se com un dels esdeveniments culturals més importants de la Vila d’Agullent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Nou premi de Loteria Nacional a Ontinyent: 60.000€ al número 71931

    Ontinyent ha estat novament agraciada amb un dels principals premis de la Loteria Nacional, concretament amb el número 71931,...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -