19/09/2024 - 22:23
Més

    Traslladat a La Fe el ferit de l’explosió a Bèlgida amb pronòstic reservat

    Altres notícies

    El ferit en l’explosió registrada aquest matí en una pirotècnia de Bèlgida ha sigut traslladat d’urgència en un helicòpter medicalitzat a la unitat de cremats de l’Hospital La Fe de València. Segons han informat fonts mèdiques, es tracta d’un home de 34 anys, que ha ingressat amb un pronòstic reservat.

    L’explosió, que va tindre lloc en una caseta aïllada dins de les instal·lacions de la pirotècnia, ha causat un incendi que va activar un important desplegament d’emergència, amb bombers dels parcs d’Ontinyent i Gandia, així com un helicòpter medicalitzat del CICU per a atendre la víctima. Després de l’atenció en el lloc dels fets, els serveis mèdics van decidir el seu trasllat a l’Hospital La Fe, especialitzat en cremats.

    Incendi controlat i dispositiu desmobilitzat
    Els efectius del Consorci de Bombers de València han aconseguit extingir completament l’incendi, després de diverses hores de treball intens. Segons els bombers, el foc ha afectat una caseta de forma total i parcialment una altra estructura adossada a aquesta. La resta de casetes i instal·lacions no s’han vist afectades gràcies a la ràpida intervenció dels bombers, que han evitat una propagació major de les flames.

    Després de controlar l’incendi, els bombers han començat a desmobilitzar el dispositiu desplegat, donant per conclosa la seua actuació en el lloc dels fets. A hores d’ara, les autoritats estan investigant les causes que han provocat l’explosió per a determinar si s’ha complit la normativa de seguretat en les instal·lacions de la pirotècnia.

    Imatges de l’incident
    L’extinció de l’incendi ha deixat importants danys materials, però gràcies a l’eficàcia dels bombers no ha afectat el conjunt de les instal·lacions. A continuació, es poden veure algunes imatges de l’actuació dels bombers i de la zona afectada

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent comptarà amb una nova oficina comarcal de la Diputació de València

    La Diputació de València reforçarà l'atenció als municipis menuts de la província amb la creació d'una nova xarxa d'oficines...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -