20/09/2024 - 5:59
Més

    Obert el termini d’inscripcions per al programa d’Espais Familiars

    Altres notícies

    Des d’aquest dilluns dia 4 i fins dijous 7 de març, el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ontinyent obri el termini per a presentar les sol·licituds d’inscripció en el programa municipal d’Espais Familiars, que començarà a prestar servei des del 11 de març a la Ludoteca Municipal de la plaça del Mestre Ferrero. Els Espais Familiars són una iniciativa impulsada des de la regidoria de l’Àrea d’Igualtat, Sanitat i Política per a les persones. En cada sessió, les famílies poden gaudir, de forma gratuïta, d’un temps compartit de joc i relació saludable amb els seus fills/-es. En aquesta edició de març a juny de 2024, estarà adreçat a famílies amb xiquets/-es d’entre 0 i 11 mesos.

    La regidora Paula Soler explicava que “es tracta d’un servei que pretén acompanyar als pares i mares assistents, en el creixement com a família mitjançant la comunicació, l’intercanvi d’experiències i el joc amb els seus fills. Es realitzen trobades setmanals on els protagonistes són els infants i la seua relació amb les mares i pares, es promou un vincle saludable a través del joc i es programen xerrades informatives i tertúlies dirigides per professionals del món sanitari i educatiu. Des del reconeixement a les capacitats de cada família i el respecte a la diversitat de valors i models de criança, estos espais per a les famílies són recursos que ofereixen l’oportunitat d’enriquir-se i vincular-se, tant amb els propis menors com amb la resta de membres del grup”.

    La durada del programa és de març a juny de 2024 i cada setmana és realitzarà una sessió diferent com, per exemple, música per a nadons, primers auxilis, expressió artística i sensorial, ioga per a nadons o psicomotricitat, entre d’altres. Es comptarà amb un únic grup per a dotze families, dilluns de 10:30 a 12:00 hores. La sol·licitud d’admissió als Espais Familiars es realitzarà del 4 al 7 de Març mitjançant instància general que es presentarà al Registre d’Entrada de l’Ajuntament d’Ontinyent, que pot descarregar-se a la web municipal www.ontinyent.es, existint una instància específica dins de l’Area de Serveis Socials, a l’apartat d’Espais Familiars. Les admissions es realitzaran per ordre d’inscripció, i les llistes de les famílies admeses i les de reserva es publicaran a partir del dia 8 de març a la web municipal i al tauler d’anuncis de l’Ajuntament.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent comptarà amb una nova oficina comarcal de la Diputació de València

    La Diputació de València reforçarà l'atenció als municipis menuts de la província amb la creació d'una nova xarxa d'oficines...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -