08/09/2024 - 3:10
Més

    Nou Estudi de COEVAL: Una Visió Detallada del Teixit Empresarial d’Ontinyent

    Altres notícies

    L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, junt amb el president de la confederació empresarial COEVAL, Javier Cabedo, ha presentat un estudi pioner sobre el teixit empresarial de La Vall d’Albaida. Aquest treball, que es va donar a conèixer a la seu de COEVAL, destaca com una nova ferramenta per entendre millor l’ecosistema econòmic de la comarca.

    Rodríguez va agrair a COEVAL per l’elaboració d’aquest estudi minuciós, destacant la seua importància per a la regió. Amb la presència de la Vicepresidenta 1ª de la Diputació de València, Natàlia Enguix, i diversos alcaldes i regidors de la Vall d’Albaida, l’esdeveniment va remarcar la fortalesa de la comarca i la necessitat d’una Mancomunitat de Municipis.

    El document exposa dades sobre 1.915 empreses de la comarca, que facturen més de 4.300 milions d’euros anuals i donen treball a més de 20.700 persones. Amb una densitat empresarial superior a la mitjana valenciana, la Vall d’Albaida mostra una estructura empresarial robusta amb un 36% d’empreses amb més de 25 anys d’antiguetat. El sector tèxtil continua sent clau, generant el 22.4% dels llocs de treball.

    L’estudi també ressalta que 427 empreses industrials i distribuidores lideren el desenvolupament econòmic, amb un 85% de la facturació global. En l’última dècada, la regió ha superat la mitjana estatal tant en generació d’ocupació com en facturació.

    Entre els reptes futurs, es destaquen la transferència de coneixement, el fortaleixement de les cadenes de subministrament, l’accés a nous mercats i el compartiment d’infraestructures. COEVAL es compromet a treballar per a que aquests reptes es materialitzin, consolidant així a la Vall d’Albaida com un referent econòmic i empresarial de la Comunitat Valenciana.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Vila d’Ontinyent guanya un nou espai públic amb la intervenció a un edifici de la Muralla

    L’Ajuntament d’Ontinyent ha anunciat una intervenció a un edifici situat al carrer Muralla del barri de La Vila, amb...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -