21/04/2024 - 17:59
Més

  El PSOE denúncia la falta de suport de la Generalitat al sector industrial d’Ontinyent

  Altres notícies

  El PSOE ha acusat a la Generalitat de no apostar pel sector industrial en els pressupostos autonòmics per a 2024. El regidor socialista Jose Antonio Martinez: “l’aposta industrial del Partit Popular de Carlos Mazón en els pressupostos de la Generalitat, com també la reducció en un 20% de les ajudes d’IVACE”.

  A més, lamenten que l’alcalde Jorge Rodríguez haja renunciat a exigir la implicació de la Generalitat, igual que a Sagunt o Vallada, en el suport a la descontaminació de terrenys, tal com es va comprometre en campanya electoral. “El propi alcalde assegurava al juny de 2023 que sol·licitaria el compromís de la Generalitat per a la descontaminació de terrenys. Com que estem parlava d’afegir que els 65.000 m² de l’antiga *Colortex al desenvolupament del sòl industrial de la ciutat, i ajudar a descontaminar els terrenys amb ajudes púbiques.” recorda Martinez.

  Els socialistes han explicat que “veiem que en els últims pressupostos aprovats pel govern del PP i Vox no hi ha cap ajuda directa a la ciutat d’Ontinyent per al desenvolupament industrial, amb el que resulten clarament insuficients”, ha lamentat el grup municipal socialista.

  En el mateix sentit, “Ens Uneix va fer bandera en les últimes eleccions locals Ontinyent, que desenvoluparia més de 100.000 m² de sòl industrial i que demanaria a la Generalitat València la seua “implicació directa” en la descontaminació dels terrenys, posava com a exemple el de Colortex. En concret, prometia la creació de 100.000 metres quadrats de sòl industrial, que estarien en condicions de ser urbanitzats i per tant, poder oferir parcel·les per a ús industrial. Als quals sumava els prop de 60.000 de *Colortex. En aquest sentit, l’alcalde assegurava que exigiria a la Generalitat una implicació directa amb l’Ajuntament d’Ontinyent i la ciutat, per a la descontaminació de terrenys, i posava com a exemple els de *Colortex”

  Per això, queda de manifest la falta d’ambició del Govern local abans, els reptes tan importants per a la ciutat com són “el desenvolupament de nou sòl industrial que permeta atraure noves empreses o que aquelles que necessiten ampliar puguen trobar l’espai per a créixer”, exposava Jose Antonio Martinez. A més, afegia la importància de la formació, de la FP, amb cursos molt concrets i específics.” Així doncs, no ha fet cap pressió, ja no sols per a demanar ajuda a la Generalitat, ni tan sols per a augmentar-les, ni per a mantindre les partides industrials ja executades”, ha lamentat el grup municipal socialista.

  Des del PSPV-PSOE “destaquem que hi ha una gran diferència entre l’aposta del PSOE i la del PP, ja que en 2023 l’IVACE destinava 1,5 milions d’euros per a la millora dels polígons industrials. Per tant, queda clara la diferència entre els milions que destinem als socialistes a Ontinyent enfront de la reducció del 20% de les inversions de la IVACE”.

  Jose Antonio Martinez, regidor del PSPV-PSOE de *ntnyent, ha destacat que “novament ens trobem enfront d’una falta d’ambició de Ens Uneix i redueixen d’una forma clara les inversions a la ciutat d’Ontinyent. Jorge Rodríguez demostra una vegada més la seua falta d’influència davant el nou govern de Mazón i que no pensa en els interessos dels ontinyentins i els ontinyentines”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -