19/09/2024 - 14:39
Més

    Ontinyent obri la convocatòria d’ajudes municipals de fins a 100 euros mensuals per a lloguer jove

    Altres notícies

    L’Ajuntament d’Ontinyent obria aquest dilluns la convocatòria de la seua línia d’ajudes per a l’accés al lloguer per a joves de la ciutat, per valor de fins a 100 euros mensuals i 1200 euros anuals. La iniciativa, que es va posar en marxa en 2021 dins el I Pla de Joventut d’Ontinyent, prima els barris de Poble Nou i La Vila per tal d’afavorir la seua revitalització.

    El regidor de Joventut, Jordi Vallés, recordava que la convocatòria està regulada per una ordenança aprovada pel ple municipal, on es determina que a la baremació objectiva per l’atorgament i determinació de l’import de les ajudes, “és tenen en compte aspectes com que l’immoble llogat estiga situat als barris de La Vila i Poble Nou, però també altres com la renda de les persones solicitants o les seues
    circumstàncies familiars”.

    Vallés afegia que “estem vivint uns moments complexos i pensem que és important donar suport als i les joves que vullguen emancipar-se, amb una línia d’acció que a més a més pot contribuïr a reobrir immobles en desús a estos barris”, assenyalava.

    Per accedir a aquestes ajudes cal ser major d’edat i menor de trenta-cinc anys, tenir empadronament a Ontinyent i presentar la signatura d’un contracte d’arrendament respecte d’un immoble situat a la ciutat que, a més, constituïsca la seua vivenda habitual. Els detalls complets sobre la convocatòria, les sol·licituds, la documentació i termini es poden trobar a la web municipal www.ontinyent.es, a l’apartat ajuntament/arees/joventut. El termini per a la presentació serà del 7 al 16 de novembre, ambdós inclosos, i es pot ampliar la informació al departament de joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent comptarà amb una nova oficina comarcal de la Diputació de València

    La Diputació de València reforçarà l'atenció als municipis menuts de la província amb la creació d'una nova xarxa d'oficines...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -