30/05/2024 - 10:34
Més

    Ontinyent organitza un taller d’empoderament per a dones víctimes de violència de gènere

    Altres notícies

    L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria d’Igualtat, ha organitzat un taller d’Empoderament per a Dones Víctimes de Violència de Gènere. La regidora de l’àrea, Natàlia Enguix, visitava el taller a la Casa de Cultura i explicava que “és una iniciativa de suport a estes dones, que han de fer front als múltiples efectes de la situació de violència que han patit, des de diferents vessants. Necessiten suport social, econòmic però també psicològic, i aquest taller que oferim amb l’ajuda de la psicòloga i experta Coto Talens les pot ajudar a recuperar l’autoestima i la confiança”.

    Enguix destacava que “en la lluita contra la violència de gènere és molt important treballar en la sensibilització i la formació, però també en l’atenció directa. Per això periòdicament organitzem estos tallers que ajuden a fer saber a estes dones que no estan a soles i que poden eixir del cercle que suposa la situació que han estat patint”, manifestava.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

    La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -