04/05/2024 - 14:10
Més

    Agullent celebra la IX Fira del Llibre

    Altres notícies

    Agullent acollirà el diumenge 3 d’abril la novena edició de la Fira del Llibre. La matinal, organitzada per la Regidoria de Cultura i la Biblioteca Municipal ‘Ramon Haro Esplugues’, obrirà les portes al passeig de la Font Jordana de les 10.30 a les 14 hores.

    A banda de la tradicional inauguració de la fira amb l’actuació de la Banda Jove i la xocolatada a càrrec de les Ames de Casa, l’edició de 2022 presenta novetats importants. Joan Borja i Carles Llinares narraran rondalles i presentaran el llibre ‘Valor, Maria!’. I per la seua part, el grup musical Marcel el Marcià animarà el matí amb les seues melodies. També hi haurà tallers infantils organitzats per la Biblioteca Municipal i per l’Ajuntament local, i activitats per a públic jove i adult a càrrec del Club de Lectura d’Agullent.

    Enguany s’estrenarà ‘Llegir té premi’. Una cerimònia que pretén distingir i recompensar a les persones que més s’han aprofitat dels serveis de la Biblioteca Municipal durant el darrer any. Aquesta primera edició premiarà a la persona usuària, per rang d’edat, que més llibres ha prestat de l’Agència de Lectura d’Agullent. Hi ha 3 categories, infantil (fins a 11 anys), juvenil (de 12 fins a 18 anys) i adulta (major de 18 anys).

    El diumenge 3, el carrer Sant Vicent s’omplirà de llibres per a celebrar aquest ja tradicional esdeveniment, el qual comptarà amb la participació de fins a nou llibreries amb gran renom als voltants d’Agullent. I entre tota la gent que compre en dues parades abans de les 13 hores, s’hi sortejaran 60 euros per a gastar en la mateixa fira.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -