04/05/2024 - 18:08
Més

    Ontinyent obri el seu “mercat de Reis” a la Plaça de la Concepció

    Altres notícies

    La ciutadania d’Ontinyent i les localitats veïnes ja poden visitar a la Plaça de la Concepció el tradicional “mercat de Reis”, que enguany comptarà amb una vintena de llocs de venda artesans així com tallers i jocs infantils. L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i diversos regidors i regidores de la corporació municipal visitaven aquest dimarts el mercat, que es desenvolupa al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona” impulsada per l’Ajuntament, i que es podrà visitar fins aquest dimecres 5 de gener de 11:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00 hores.

    Tant l’alcalde com el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, animaven a la ciutadania i voltants a visitar el mercat i gaudir de les parades, que inclouen diversos llocs de venda artesans on hi ha articles com marroquineria, formatges, bijuteria, cuir, fruits secs, dolços, joieria d’acer, articles d’argent, sabons, aromateràpia o plantes medicinals, entre d’altres.

    Al marc de les activitats de les festes de Nadal i Reis a Ontinyent, aquest dimecres 5 de gener tindrà lloc la tradicional Cavalcada de Reis que organitza l’Associació d’Amics i Amigues dels Reis Mags d’Ontinyent, i que serà retransmesa des de les 18:30 hores per televisió i xarxes socials amb el patrocini de l’Ajuntament.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -