21/07/2024 - 0:40
Més

  La reparació dels camins més afectats per la DANA no es deté a Ontinyent

  Altres notícies

  La reparació dels camins més afectats per la DANA del passat mes de setembre no es deté a Ontinyent malgrat la crisi del COVID-19. El regidor de Camins, Manuel Cuesta, explicava que les obres que està duent a terme l’empresa pública Tragsa (dependent de la Conselleria d’Agricultura) en coordinació amb l’Ajuntament «son en llocs que havien quedat greument afectats, i on calien actuacions de gran calat que requerien de projectes d’obra i inversions més elevades. Ens vam reunir amb el Director General d’Agricultura, Roger Llanes, qui ens va ratificar que comptaríem amb el suport del Consell per actuar en diferents espais on el que volem no sols es restablir la normalitat, sinó reduir els riscos en futurs episodis d’intenses pluges», assenyalava.

  Així estan finalitzant-se les actuacions al Camí de la Ponceta (erosions de talussos, descalçament de paviment, rotura de cuneta); pont de la Clariana (debilitament de l’estructura del pas existent ocasionada per erosions); Camí del Pont del Rei i Camí de la Puríssima (erosions de talussos i descalçament de paviment als dos casos). Les actuacions que estan fent-se inclouen sobretot reconstrucció de talussos, construcció de murs d’escollera i reasfaltament, a més de la creació d’una nova passarel·la sobre el riu Clariano al cas del Camí del Pont de la Clariana. Les següents intervencions a executar són al Camí del Carril-la Costa per començar (erosions sobre el paviment asfàltic); i Camí Vell de Xàtiva (erosions de talussos i descalçament de paviment).

  Manuel Cuesta explicava que les obres han tractat de compatibilitzar-se al màxim amb el trànsit de vehicles quan ha estat possible, habilitant-se alternatives al pas quan ha estat necessari. El regidor tenia paraules d’agraïment per a la predisposició de la Conselleria a treballar colze a colze amb l’Ajuntament, i per al veïnat de la zona afectada per la seua col·laboració i paciència amb un seguit d’actuacions “que havíem de fer de manera seriosa i amb cura perquè siguen intervencions que ens deixen el millor preparats possibles per a nous episodis de fortes pluges que pugam registrar al futur”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -