28/05/2024 - 0:36
Més

    Presenten el projecte de millora del CEIP Bonavista

    Altres notícies

    L’Ajuntament d’Ontinyent ha presentat el Projecte d’Execució de Reforma i Ampliació al CEIP Bonavista, que suposarà la inversió de 2’7 milions d’euros al centre al marc del pla “Edificant” que finança la Generalitat Valenciana i executa el consistori ontinyentí.

    L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat del regidor d’Educació, Óscar Borrell, així com de tècnics municipals i de l’empresa redactora del projecte, participava en la presentació d’aquest a la comunitat educativa del centre. Representants de l’AMPA, el claustre i l’equip directiu coneixien de primera mà els detalls d’una intervenció que, explicava l’alcalde, “és una de les actuacions més destacades dins del pla Edificant, i que suposarà una important millora en les condicions a un centre construït als anys 70 que no havia tingut reformes importants”, recordava.

    Aprovats els projectes de millora dels centres educatius Bonavista i Martinez valls

    Segons s’explicava en la reunió, el projecte de reforma i ampliació del Centre té com objecte la millora tèrmica, de l’accessibilitat, revestiments, accessos, instal·lació elèctrica i climatització dels edificis existents i ampliació de l’aulari infantil. En concret, sobre els edificis existents es faran millores de les condicions de salubritat i seguretat amb la reparació de pilars deteriorats, segellat de juntes en pannells de façanes o reparació de goteres. També es faran reajustaments per al millor aprofitament d’espais sense ús; substitució de fusteria exterior; o millora en l’accessibilitat amb instal·lació d’un ascensor i renovació dels serveis per a complir la normativa.

    A més a més, es procedirà a la substitució de la coberta de fibrociment del gimnàs i retirada d’altres elements d’aquest material; instal·lació de revestiment de protecció en l’edifici de primària i s’intervindrà sobre el paviment accessos als edificis; condicionament acústic del menjador; renovació de la instal·lació elèctrica; renovació de la instal·lació de climatització als edificis de primària i infantil; a més de la implementació d’un nou sistema de ventilació en l’edifici de primària.

    Pel que fa a actuacions d’obra nova, s’ampliarà l’aulari d’infantil, amb 4 noves aules mes espais complementaris. Com que esta ampliació es farà en l’actual zona de jocs infantils, es crearà una nova zona amb aquest ús a la zona oest de l’edificació. A més a més, es crearà una connexió coberta entre els edificis d’infantil i primària que permeta que en condicions de pluja o climatologia adversa es puga accedir als espais de manera més segura i còmoda; a més de crear-se una nova edificació destinada a serveis higiènics al pati de primària. L’Alcalde i el regidor d’Educació avançaven a la comunitat educativa la intenció de convocar-la a noves reunions per donar a conèixer nous detalls sobre els terminis previstos per a l’inici i execució de les obres i el seguiment de les mateixes.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

    La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -